Kriste514 parašė:
O pilnatele, tu nuostabi![]()
![]()
cia tau dovana gimdymo proga😂dabar jau ramia dusia vaziuot gali😂
Kriste514 parašė:
O pilnatele, tu nuostabi![]()
![]()
cia tau dovana gimdymo proga😂dabar jau ramia dusia vaziuot gali😂
O taip aš grįžau, nes jus teisios turiu kruva vaikų nuo vis kito vyro😀😀 ir gimdau nes pasalpos geros😀 ir taip mano išsilavinimas vos 5 klasės😁😁, o dabar rimtai, tai labai būciau cia su jumis ardytis norėjus, buciau nauja paskyra susikūrus😁 ir taip as daugiai vaikų nenorėjau ir kai pastojau, buvau šoke ir nenorėjau, bet nepuoliau darytis dėl to valymo ir taip ji praradus labai save grauziau del savo neigiamu minciu...o visi kiti tyciukai ar netyciukai dėl tokių ar kitokių priezasciu buvo laukiami ir yra mylimi.
O jums linkiu niekada nepatirti tokio ar kitokio scenarijaus.
P.s. visos cia save pateiket tokiomis kulturingomis, protingomis, o pacio izeidinejot kad net ausys raites, taip kad kita karta pries ziurėdamos i kito leksikona, paziurekite i savaji. Geros dienos.
Braškė43 parašė:
Nematau prieš ka teisintis, o savo nuomone parasyti dar niekas neuzdraude😀, o savo nuodus gerkit pacios, manes jie neveikia, gal del to kai kuriom ir pastoti nesiga…
tai tikriausiai,pagaliau atskleidei nevaisingumo paslapti😂panasu,kad tu tai sventas zmogus,nes nevaisingumas negresia😂😂😂🤣
skirmantukas parašė:
Nu jau nu jau,veikia kaip turi but,net atsiplešt nuo čia negalit![]()
![]()
Jus taip pat
L.A.P.Ė. parašė:
tai tikriausiai,pagaliau atskleidei nevaisingumo paslapti😂panasu,kad tu tai sventas zmogus,nes nevaisingumas negresia😂😂😂🤣
O taip
belieka pavydėt jums tik
Braškė43 parašė:
O taipbelieka pavydėt jums tik
![]()
ko?amzinu pampersu?🤷♀️
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai