@gnetuk parašė:
tai ne jusu perkele,o tu kuriom cia ir vieta![]()
Man tai patinka si tema
ne del to, kad megstu pyktis..bet tema su daug potemiu
@gnetuk parašė:
tai ne jusu perkele,o tu kuriom cia ir vieta![]()
Man tai patinka si tema
ne del to, kad megstu pyktis..bet tema su daug potemiu
zuzule3 parašė:
Man tai patinka si temane del to, kad megstu pyktis..bet tema su daug potemiu
![]()
o mane tai nervuoja si tema,kai nezino tikros esmes-komentuoja,tai nepatingekit pasiskaityt
aisku kai reikia laika prastumt,tai galima ir cia pasedet
@gnetuk parašė:
o mane tai nervuoja si tema,kai nezino tikros esmes-komentuoja,tai nepatingekit pasiskaityt![]()
tai ir skaičiau tą temą, todėl ir pakomentavau čia
vietoj to, kad ieškotų geriau apmokamo darbo - dejuoja, kad 3000 mažai
O jei taip jau nervuoja ši tema, tai kodėl čia sėdi ir nerviniesi? Man tai ši tema tai tik nuotaiką pakelia
@gnetuk parašė:
jau rasiau ko as cia,laika pastumdytjei tau siandien juokinga,tai juokis,linksminkis i valias
o as einu bulvyniu blynu valgyt
![]()
skanaus
Emmylou parašė:
Klausykit... Gal eikit su vaikais kaladėlių padėliot, pasipuoškit eglutę. Dovanas supakuokit... TIMEOUT, žiežulos. Jaukių švenčių!
Superrrr
puikiai pasakei
v.j.k parašė:
o be darbo visą likusį gyvenimą būsi? Ar ieškosi greit kito darbo? Buvo dienų, kai ir mūsų šeimoje tedirbau tik aš. Bet kažkaip išsivertėm ir buto nepraradomTik…
buvo 6000 darbar 3000. taip, ieškosiu būtinai, tik dabar yra didelių problemų, todėl nekeičiu darbo
Nerii parašė:
buvo 6000 darbar 3000. taip, ieškosiu būtinai, tik dabar yra didelių problemų, todėl nekeičiu darbo
tai ir mum buvo laikai, kai ir esam 8 per mėnesį gavę, buvo laikai, kai tik 2 tūkst. litų
Bet tą juodą periodą išgyvenom
dabar vėl geriau, nors nebėra taip, kaip buvo gerai, bet nesiskundžiam labai
O Jūs esat mokytoja, tai galit ir papildomai dirbti ir puikiai užsidirbti
v.j.k parašė:
tai ir mum buvo laikai, kai ir esam 8 per mėnesį gavę, buvo laikai, kai tik 2 tūkst. litų
Bet tą juodą periodą išgyvenom
dabar vėl geriau, nors nebėra taip…
o iš kur žinai, kad mokytoja aš
zuzule3 parašė:
Kaip jus taip randat tuos lenkuos...mes pora kartu vaziavom, bet kazkaip viska paskaiciavus, tai nedaug pigiau ir iseina..arba vyras blogai skaiciavo..nors ir mes m…
nu nusiperki pampersu deze,ir jau keles atsipirkes,o kur dar visa kita.as ir is marijampoles
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai