skaiste88 parašė:
Mary s. Matai ne tik as is delfio bet ir kitos is lryto dedabet juk jau cia tiks info jum
![]()
Jei ka tai cia video buvo is vienos laidos
skaiste88 parašė:
Mary s. Matai ne tik as is delfio bet ir kitos is lryto dedabet juk jau cia tiks info jum
![]()
Jei ka tai cia video buvo is vienos laidos
Mellis parašė:
Lietuvoj galima su vaiku būti iki 3 m., aš bet kokiu atveju būsiu iki 2 m., tiek ir žindysiu, jei dar eilinį kartą nepersigalvosiu, bet maža vilties, kad antrą žind…
nu taip sitiek atmaitinus vis del to yra kas... pagalvok abudu vaikus maitint, tai nieko neveiksi tik ir maitinsi. :)nu bet aisku cia jau tau asmeniskai nuspresti kas paciai geriau
skaiste88 parašė:
Aciu . Gaila kad man nerodo![]()
Tikrai gaila,pamatytum kaip tavo dievukai Andriukaitis ir Usonis pinigelius gamina is tokiu kaip tu
MorenaPasion parašė:
nu man nesamone, tai arba maitini arba nemaitinikam ta vaiko organizma durnint?
Plius darbas namai dar vyras dar lelius kazkaip mano nuomone per daug nuovargio ir streso kad to pieno isvis butu...
MorenaPasion parašė:
nu as nezinau, mano mociute tai bent jau man patare kad iki kokiu 4 men maitinti, o po to jau po biskiuka atpratint nuo to, nes ka reiks veliau darytjau po 7 te…
Aš kol kas nepastebėjau labai didelių pokyčių ant krūtinės, šiek tiek jaučiasi, kad ne 16 m. papukai, bet juk ir šiaip senatvė artėja
Aišku, jei pramaitinus iki 7 m., tai ne papai, o mazgotės liktų
Neseniai skaičiau hematologės straipsnį, tai ji pataria primaitinti ne nuo 6 mėn., o anksčiau, nes žindantiems vaikams dažniau būna mažakraujystė. Va tas pasitvirtino man, nes maniškei 5 mėn. hemoglobinas buvo 109 ir neva jau žemas, ilgai kėlėm, slogavom visą vasarą.
zuikelis112 parašė:
Plius darbas namai dar vyras dar lelius kazkaip mano nuomone per daug nuovargio ir streso kad to pieno isvis butu...![]()
ne kodel jeigu zinai kad su leliuku turesi galimybe buti namuose iki kokiu 2-3 metu, tai kodel gi nemaitinti, bus ir to pienuko ir visko, bet kai zinai kad net iki metu neisbusi tai geriau ir nereikia to vaikiuko organizmo durninti..
avieciukass parašė:
o jeigu atsirastu netiketu komplikaciju, ar staigiai prireiktu irangos, kurios namuose nera, kas tada? ar siuo atveju nerizikuojama vaiko sveikata?
Temą perskaitykit visų pirma. Neatsakinėsiu į tuos pačius klausimus tūkstantąjį kartą.
MorenaPasion parašė:
nu man nesamone, tai arba maitini arba nemaitinikam ta vaiko organizma durnint?
kodel durninti? juk prasideda primaitinimas ir dali laiko galima primaitinti, o kai mama namie ir su vaiku buna, gali leisti jam pasimegauti mp
ne viena moteri pazystu, kuri tokiu principu maitina ir vaikas nesijaucia toks nuskriaustas
daug lengviau vaikas stresus pernesa, nes ne viskas vienu metu buna atimama
Mellis parašė:
Aš kol kas nepastebėjau labai didelių pokyčių ant krūtinės, šiek tiek jaučiasi, kad ne 16 m. papukai, bet juk ir šiaip senatvė artėjaAišku, jei pramaitinus iki …
nu aisku, amzius daro savo, bet buk tu kad ir 16, pasigimdyk, ir maitink iki 23, tai idomu kas liktu
nu va matai kiek is tikro visko buna..
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai