varzgalyte parašė:
Nu blyn, aš kau riejausi rugsėjinukuose dar pagalvojau, gal čia ji, bet netikėjau, nu žodžiu visai bobelei protas susisuko![]()
Va va irgi prisiminiau
varzgalyte parašė:
Nu blyn, aš kau riejausi rugsėjinukuose dar pagalvojau, gal čia ji, bet netikėjau, nu žodžiu visai bobelei protas susisuko![]()
Va va irgi prisiminiau
Apie ką ir rašiau, jūs toks jausmas jei žindot tai tipo visadieves motinos magdelenos, nors statistiškai visi sveiki vaikai užauga tiek maitinant MP tiek misinukais. Del to ant jusu superdieviu ir stumia, nes jus pacios saipotes kai davatkos ar bobos. Cia asmeninis moters pasirinkimas ir jei jus negalit su tuo susitaikyt tai eikit vaiku maitinti o ne forumiukuos sedet. Nes statistiskai daugiausia jus kisat savo trigrasius ir visiem aiskinat o saves veidrody nematot. peace chill. Gyvenkit savus gyvenimus kol nesupuvot internete
Gretchline parašė:
Sveikos mamos, aš už maitinimą krūtimi, bet maitinu mišinuku nuo 1 mėn. Kyla klausimas, kodėl? Man liepė tai daryti širdis, nes norėjau skirti vaikui daugiau dėmes…
Ogo, valge netgi kas dvi valandas
baisiai nelaimingas vaikas buvo
Yra labai sauniu mamu tikrai, nepuolanciu ir nekisanciu per prievarta savo teiginiu ir nuomones, kas yra pagirtina ir matomai tai didelis pliusas auginant atzalas. Dukart radau pasisaipyma: vaje vaikas valge kas dvi valandas, ot beda"".. Na jums juokinga, man juokinga nebuvo klykianti vaika tampyti kas dvi valandas ir kai jis miega tik su krutimi ir tai tik 15 min. As skaiciau daug knygu ir atmestinai i zindyma neziurejau, kaip kad daugelis ziuri i misinukus. As renkuosi tai kas tinka ir patinka mano vaikui. Nei vienas gydytojas manes nesmerke, bet kazkodel mamos sugeba pasmergti ir sudeginti gyvas tos kurios pasirenka kitaip. Valgom kieta maista nuo 4 menesiu, dabar valgom grudu koses (su karves pienu ar be), darzoves, mesa, vaisius ir nuo kito menesio pradesim siek tiek jogurto. Nei vienam produktui alergijos neturim. Nebijau nei karves pieno vaikui duoti, nei sausainio. Augam sveiki ir grazus. Sekmes mamytem, kurios domisi ne tendencijom, o savo vaiko poreikiais ir sveikata
Gretchline parašė:
Yra labai sauniu mamu tikrai, nepuolanciu ir nekisanciu per prievarta savo teiginiu ir nuomones, kas yra pagirtina ir matomai tai didelis pliusas auginant atzalas. …
Sėkmės ir toliau rūpinantis vaiko poreikiais ir sveikata
monce parašė:
matomai,nieko nezinot apie arbatmedy. kaip pasakojat ,kad tik levandas lagila tept ant odos,tai deja ne tik levandas,bet ir arbatmedy,o beto ir arbarmedis atbaido n…
Labai daug apie jį žinau, tiesiog jūs tokia nemaloni, kad neturiu daugiau nei menkiausio noro su jumis diskutuoti
Galėjote tiesiog pridurti, kad dar arbatmedis tinka, o ne pulti "jus nežinote" ir pan. Gal visažinė būsite
Sunny Day parašė:
Labai daug apie jį žinau, tiesiog jūs tokia nemaloni, kad neturiu daugiau nei menkiausio noro su jumis diskutuoti![]()
Tai as ir parasiau,kad tinkamas.tik jus cia sakot,kad jis ne prie ko
monce parašė:
Tai as ir parasiau,kad tinkamas.tik jus cia sakot,kad jis ne prie ko![]()
Tarp mano išvardintų ea arbatmedzio nebuvo, taigi jūsų komentaras buvo ne prie ko
Norejot pasireikšti - reikėjo savo postą parasyt
TD turetu perkelti paskutinius puslapius i ,,pasipykim" foruma,nes zinutes neatitinka temos !!!! Visos moralizuoja vienai mamai,kuri pagimdzius grys i darba,bet cia tema apie kitokias mamas,o ta mama ir yra kitokia,o jai jus nekitokios,arba tos kitos kitokios,tai ne cia pataikete,moralu forumas kitoj temoj!!!
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai