aj15 parašė:
:DD nenorekNa as dar tikiuosi jog cia kazkokie atsitiktinumai:)))
tikrai, ir man panasiai, jei pagiriu zmogu tai dar perklausia ar as rimtai ar tyciojuosi?
aj15 parašė:
:DD nenorekNa as dar tikiuosi jog cia kazkokie atsitiktinumai:)))
tikrai, ir man panasiai, jei pagiriu zmogu tai dar perklausia ar as rimtai ar tyciojuosi?
evagel parašė:
Pas mus irgi kaimynai ne auksas,bet nekreipiu dėmesiobet pas mane jie ir neina skųstis ar priekaištus sakyt. Nutaiko momentą,kai manęs nėra ir vyrui sako
o t…
Gal dar ant tiek nesupuvę.
kabinetuke parašė:
Gal dar ant tiek nesupuvę.
Kažkada pirmininkas bandė už pašto dėžutes naujas pinigus susirinkt
tai,kai pasiūliau,kad pasidomesiu kur yra panaudojami pinigai,kuriuos renka neva kaip remontui,tai dingo kaip į vandenį
Gintare0 parašė:
JEIGU NEBUVO ANKSCIAU, TAI NEREISKIA KAD NIEKADA NEATSIRAS. NE LOGISKA?
cia nera pyktis tiesiog jau atsibodo nebeznau net kiek puslapiu uzkista prasymais sitos knygos o jos pdf DAR nera matet taip ir parasiau kad dar nera tai ir nesakiua kad niekada nebus
MERGAITES ATSIMINKITE PIRMIAU PASIZIUREKIT KNYGOS .LT AR YRA KNYGA PIRKTI PDF O TADA KLAUSKIT
nerin-gele parašė:
tikrai, ir man panasiai, jei pagiriu zmogu tai dar perklausia ar as rimtai ar tyciojuosi?![]()
Butu juokinga, jei nebutu graudu:))) kartais taip uzsidepresuoju, nes atrodo visi susirauke. Galvoju nuvykciau kur silta,ten visi sypsotusi, butu draugiski. O dabar ziurek ir gerkle saugok, nes perkas dar
Nesu saldainiukas pati, bet ka darysi, nes reikia ismokt kovot, kitaip kiti susidoros.... cia kova uz buvi vyksta toj lietuvoj...
aj15 parašė:
Butu juokinga, jei nebutu graudu:))) kartais taip uzsidepresuoju, nes atrodo visi susirauke. Galvoju nuvykciau kur silta,ten visi sypsotusi, butu draugiski. O dabar…
Jooo... Jau,kad Lietuva susiraukeliu šalis,tai faktas... Dėl to ji man simpatijų niekad nekėlė
evagel parašė:
Jooo... Jau,kad Lietuva susiraukeliu šalis,tai faktas... Dėl to ji man simpatijų niekad nekėlė![]()
tikrai, jei esi laimingas zmogus tai visi pirsta prie smilkinio sukineja, kad esi nenormalus. karta su vyru vaistinej eilej stovedami juokemes, tai bobukes surauktais snukiais uzleido be eiles, nes mes matai joms ramybe trukdem
nerin-gele parašė:
tikrai, jei esi laimingas zmogus tai visi pirsta prie smilkinio sukineja, kad esi nenormalus. karta su vyru vaistinej eilej stovedami juokemes, tai bobukes suraukta…
Va va
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai