nerin-gele parašė:
nu bet ir naglu yra... tokiu cirku tik lietuvoj isgirsi.![]()
Tai gal ant duonos ir dešros nori, o po dešra ir sviestas nepatrukdytų. Gyvent reikia
nerin-gele parašė:
nu bet ir naglu yra... tokiu cirku tik lietuvoj isgirsi.![]()
Tai gal ant duonos ir dešros nori, o po dešra ir sviestas nepatrukdytų. Gyvent reikia
kabinetuke parašė:
Nu nebent, bet cia skundus rašinėja, kad tvorą patraukčiau 2 cm, nors net ribų savo nežino. Tai nuo tokių neušeina atsiriboti, nors kaip atsikraustė ir elektro…
oi musu kaimynas taip pat man skundus rase, o kiekvienas jo skundas jam bauda uztarnaudavo. jis iskviedavo man komisija, o ta pas ji kokia klaida apziuredavo. dabar jis man vel grasina, kad tujas issirauciau, bet pats tvora pasistate ne pagal taisykles. tad juokiuosi, kad tik nebutu taip kad skundas del manoi tuju nepriverstu jo tvoros ardyt. kol kieme nieko nedarau tai kaimynas tyli, nu bet kazka naujo pasidarau, ar kazka apziuri naujo nusipirkus iskart baubt pradeda skundais grasint ir pan. jau atsibodo
evagel parašė:
Tai mano jau buvusi drauge irgi pasiimdavo sūnaus išaugtus drabužius. Sake,kad kaime pas ją ten yra vargingai šeima... O pasirodo juos pardavinedavotai kai suži…
reikia gi kazkaip pinigo uzkalt..
nesisuksi negyvensi
nerin-gele parašė:
oi musu kaimynas taip pat man skundus rase, o kiekvienas jo skundas jam bauda uztarnaudavo. jis iskviedavo man komisija, o ta pas ji kokia klaida apziuredavo. dabar…
.
Va pas mus ta pati situacija, kviečia per jį visur ir reikia vaikšcioti arba į namus priiminėti. Jau sakiau į teismą reiks paduoti
kabinetuke parašė:
.
Va pas mus ta pati situacija, kviečia per jį visur ir reikia vaikšcioti arba į na…
mano kaimynas neturi kanalizacijos tik lauko tualeta, ir kiek zinau jau moka baudas uz ta smarve (viduri miesto) o kanalizacija gali isivest tik per mano sklypa, tad dabar laukiu kada nuleides galva ateis leidimo paprasyt...
evagel parašė:
Aš irgi dabar surinkau viską sūnaus kas buvo likę ir padovanojau![]()
o as neturiu kam atiduoti. gaila ismest tai ir stovi kampe deze. plius dar vasarinius rubus reiketu jau perrinkti ten dar, speju, susikauptu
nerin-gele parašė:
mano kaimynas neturi kanalizacijos tik lauko tualeta, ir kiek zinau jau moka baudas uz ta smarve (viduri miesto) o kanalizacija gali isivest tik per mano sklypa, ta…
O aš tam kaimynui daviau nuo savęs padijungti o jis dabar skundus rašinėja ir dar iš lempos prikūręs, būtų mano valia tai išdraskyčiau dabar viską
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai