Dievas parašė:
Kazkaip pasaket tapati ka as ir pasakiau :D. Tik ilgiau uztrukot![]()
Bet nors mintis rišliai išdėstė, priešingai nei Jūs
Dievas parašė:
Kazkaip pasaket tapati ka as ir pasakiau :D. Tik ilgiau uztrukot![]()
Bet nors mintis rišliai išdėstė, priešingai nei Jūs
Rafinuota_bohema parašė:
Zinoma reikia! Ir atvirai- as manau, jog neteisinga jiems moket tik minimuma... Pardavejos darbas tikrai sunkus, ir neteisinga , kad jos gauna minimuma , o savinink…
Pvz žūklės prekių parduotuvėje moka apie 2200 Lt. Tai cia tikrai ne minimumas
dar yra toks dalykas,kad pardavėjai prie minimumo gauna ir % nuo pardavimų. Taigi... Nereikia jau labai skųstis. Restorane padavėjas gauna nuo 2000,virėjas nuo 1600...
Perliuko mama parašė:
Jei jūs nuspręsit, kad leidžiat, patarčiau siekti kompromiso. Bet taip pat patarčiau su dukra kalbėti ne vienai, o dalyvaujant tėčiui. Prieš tai su tėčiu apkalbėjus…
Mano nuomone,kad ne 9 metų vaikui spręst
susitarkite,kad bent iki 14 metų palauktu
tie norai dažnai keičiasi
nerin-gele parašė:
tai ji turi skylutes ausyse, bet tik viena pora, ji nori visos eiles auskaru... jei graziausia, kai sidabriniai rutoliukai pagal dydi eina per visa ausi... va ko ji…
Na tokiems pokyciams tai manau per anksti ( nors pati esu kaip cia kazkas buvo issireiske,,priplaukus, prie meno") ... Tikrai per anksti... Bet cia mano nuomone. As savo vaikui neleisciau... Paauglystej dar tu centimetriniu skyliu uzsimanys... Nezinau, as siulyciau alternatyva- Pvz dar viena auskariuka ar i kremzlyte...
nerin-gele parašė:
tai ji turi skylutes ausyse, bet tik viena pora, ji nori visos eiles auskaru... jei graziausia, kai sidabriniai rutoliukai pagal dydi eina per visa ausi... va ko ji…
yra plasmasiniu rinkuciu pirkt prispaudzia ausi ir nereikia skyles. jei suprantat apie ka kalbu. va ir bus kompromisas. arba auskaru lipduku bent jau mano laikais buvo. bet galit ir su kuno klijais priklijuot tu bumbuliuku. panesios ir praeis tas noras. ir va jum kompromisas. pasakykit dukrai kad pirmiau tokius reikia panesiot o tik jei tikrai patinka po kiek tais metu gales vert skyles
Perliuko mama parašė:
Jei jūs nuspręsit, kad leidžiat, patarčiau siekti kompromiso. Bet taip pat patarčiau su dukra kalbėti ne vienai, o dalyvaujant tėčiui. Prieš tai su tėčiu apkalbėjus…
musu tetis visom keturiom pries... bet siaip dukra juo manipuolia, kaip tik nori... tas pasispardo, bet nusileidzia.
Claudia. parašė:
Bet nors mintis rišliai išdėstė, priešingai nei Jūs![]()
Nu tai apsiverkit dabar jau
Kad man papasakojo tapati ka as zinau... Nesvarbu kaip as isdesciau turiu kalbos barjera su minciu destymu man sudetinga...
kaip rusui lietuviskai cia taspats..
. Tai dziaukities kad mano sakinys neskamba.... Vokiskai aplamai
_Mummy_ parašė:
yra plasmasiniu rinkuciu pirkt prispaudzia ausi ir nereikia skyles. jei suprantat apie ka kalbu. va ir bus kompromisas. arba auskaru lipduku bent jau mano laikais b…
Yra ir sidabrinių auskariuku,kurie skirti nepradurtoms ausims
Rafinuota_bohema parašė:
Na tokiems pokyciams tai manau per anksti ( nors pati esu kaip cia kazkas buvo issireiske,,priplaukus, prie meno") ... Tikrai per anksti... Bet cia mano nuomone. As…
evagel parašė:
Pvz žūklės pre parduotuvėje moka apie 2200 Lt. Tai cia tikrai ne minimumasdar yra toks dalykas,kad pardavėjai prie minimumo gauna ir % nuo pardavimų. Taigi... N…
Na as tai nesiskundziu, nes toki darba (barmene) dirbau tik pirmais studiju metais
bet tarkim PC juk apie minimuma moka
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai