simuliuke parašė:
sveikute,o krutine irgi tepi kremuku?
aš tepiau pilvą, krūtinę, klubus, užpakalį
simuliuke parašė:
sveikute,o krutine irgi tepi kremuku?
aš tepiau pilvą, krūtinę, klubus, užpakalį
eziuks parašė:
uoj,o sias 2savaites neatims is metiniu kurias gauna (apie 20d)uz metus,cia tos papildomai dar 2savites?
ne, jos neisiskaito i kasmetines atostogas. O del ju tai gal pries mazdaug 2 savaites reikaiasaqkyt, maniskis tai kita diena po gimimo nuejo ir pasake, uzpilde dokumentus ir viskas, bet cia jau nuo darbo priklauso.
Vėžiukė parašė:
ne, jos neisiskaito i kasmetines atostogas. O del ju tai gal pries mazdaug 2 savaites reikaiasaqkyt, maniskis tai kita diena po gimimo nuejo ir pasake, uzpilde dokumentus ir viskas, bet cia jau nuo darbo priklauso.
Aciu
nu dar aisku pasiklaus,kaip ten firmoj yra
eziuks parašė:
Aciunu dar aisku pasiklaus,kaip ten firmoj yra
Mes jsu senokai uzpilde, man menedzere dave forma, ten parasai, kada mazylis atkeliauja ir tada pasirenki ar nuo tos datos ar nuo tada kada tiksliai gims, nori iseiti, tada, bent pas mus firmoj, gimimo diena tik paskambinti reikia ir laisvas 2 savaites ...berods Paternity vadinasi atostogos tos
Rūtelėlė parašė:
aš tepiau pilvą, krūtinę, klubus, užpakalį![]()
![]()
tepsiu ir as tada visur,kad poto mamyte butu grazi :))) nesinori,kad matytusi dideles pasekmes,bet aisku bus kaip bus :)))
eziuks parašė:
Aciunu dar aisku pasiklaus,kaip ten firmoj yra
mano vyras siandien eis menedzeres paklausti kaip kas istikruju,bet mums atrodo,kad jie privalo duoti atostogas porai savaiciu ir neisskaiciuoti is metiniu,cia kaip papildomos atostogos....
simuliuke parašė:
mano vyras siandien eis menedzeres paklausti kaip kas istikruju,bet mums atrodo,kad jie privalo duoti atostogas porai savaiciu ir neisskaiciuoti is metiniu,cia kaip papildomos atostogos....
Duos forma uzsipildyti atostogu tevystes, pas mano vyra is metiniu nieko neisskaiciavo, kiek turejo tiek ir liko
beje turejo matb1 forma pristatyti kaip irodyma kad tikrai laukiesi ir kada planuojama gimdymo data
Maniskis paskutine diena isejo, tai pasiskambinau pasakiau, kd jau skausmai prasidejo ir ji iskarto namo isleido
Jo ir pas mane buvo atejusi midwife i namus, tada uzpilde visus reikiamus dokumentus, na jos dar gali ir namus perzvelgti, na kokios gyvenimo salygos
o kas del striju, tai tepk kuo anksciau tuo geriau, nebijok blogiau nebus. nors va as tepiau kai tik suzinojau kad laukiuosi, ir visa nestuma pilvukas atrode super, bet po gimdymo vis tik kelios atsirado ant pilvo, na bet as nematau cia bedos
mano vyras siandien darbe paklause kaip del tu atostogu tevystes,tai darbas duoda dvi papildomas savaites ir aisku apmoka visas dienas...
na o sestadieni leksiu i parduotuve ieskotis kokio kremuko kuneliui
man dar labai daznai bloga buna dienos metu...bet cia aisku normalu,tik vis galvoju gal yra kokia arbata ar dar kazkas,kad biski ta bloguma sumazintu...
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai