dinulia parašė:
Tikrai vargelis.Bet as saziningai ismiegojau tas 6 savaites.Po to,kai pabandziau atsigult ant pilvo, jausmas buvo kad guliu ant pukines pagalves.Niekada pries tai n…
Pavydžiu dabar to ?
dinulia parašė:
Tikrai vargelis.Bet as saziningai ismiegojau tas 6 savaites.Po to,kai pabandziau atsigult ant pilvo, jausmas buvo kad guliu ant pukines pagalves.Niekada pries tai n…
Pavydžiu dabar to ?
Sniegexx parašė:
O dabar kaip ant pilvo?man ir dabar ziurint kaip atsigulu, kartais atrodo kaip ant balionu guliu
![]()
![]()
geriausia poza, kai neina uzmigt.O tas balionu jausmas tikrai neapleidzia ir miegant,ir seip vaikstant.Toks jausmas kaip nestumo metu pritvinkusi krutine(gera prisimint po 22 metu)
ErikaV parašė:
O jokiu vaistu nuo skausmo negalima ar tiesiog nepadeda?
Geriu nuo skausmo. Apramina kuriam laikui.
Nei ant pilvo, nei ant nugaros nemiegojau iki op, tik ant šono ir pageidatina ant kairiojo. Neįsivaizdavau kaip galiu miegot ant nugaros ir dar kelias savaites, bet kai dėl skausmo nebuvo kitos išeities... Kai nebeskaudėjo, po kelias val. paryčiais leisdavau pagulėt ant šono pasiremdama tokia kaip neštukių pagalve.
ingainga22 parašė:
??? 6 sav negalima ant šono net miegot tik ant nugaros.
O aš turėjau leidimą verstis ant šono, kada tik bus patogu
Blessed parašė:
Pas kiekvieną gydytoją skirtingos rekomendacijos, dabar metodika. Vieni skiria masažus, kiti sako nereikia ir t.t. todėl kilus kokiems klausimams pirmiausia į savo …
Pritariu
Ingusiaaa parašė:
Pasigirsiu, balandzio 10 d ir mano didzioji diena. T.y op.kiek dar ilgai laukti, bet jau ramiau kai zinau kada
Puiku
Laikas greit prabegs,net nepastebesit
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai