ErikaV parašė:
Eina sau kaip baisiai skamba, tas visas skausmas. ? bet viskas dzin,palyginus jog daugiau nebeturesi komplekso.. ar po menesio laiko mazdaug imanoma grysti i darba?…
Griežtai 6 sav negalima kelt rankų ir svorio daugiau nei 5 kg
ErikaV parašė:
Eina sau kaip baisiai skamba, tas visas skausmas. ? bet viskas dzin,palyginus jog daugiau nebeturesi komplekso.. ar po menesio laiko mazdaug imanoma grysti i darba?…
Griežtai 6 sav negalima kelt rankų ir svorio daugiau nei 5 kg
Astytee parašė:
Jeigu virusas, linkiu pasveikti... ;)
Ačiū labai
Na tikiuosi jog menesio laiko uzteks man. Kitaip bus arba papai arba darbas
kai neturi tos krutines tiek klausimu kyla.. ar netrugdo miegoti ant pilvo? Begioti? Nera kazkokio baimes jausmo kad pasislinks jie ir pan?
po menesio laiko eisiu konsultuotis tai visko issiklausinesiu, bet idomu labai ir jau is patyrusiu suzinoti kaip kas
ErikaV parašė:
Na tikiuosi jog menesio laiko uzteks man. Kitaip bus arba papai arba darbaskai neturi tos krutines tiek klausimu kyla.. ar netrugdo miegoti ant pilvo? Begioti? …
??? 6 sav negalima ant šono net miegot tik ant nugaros.
ingainga22 parašė:
??? 6 sav negalima ant šono net miegot tik ant nugaros.
O vargeli...
ErikaV parašė:
O vargeli...![]()
Tikrai vargelis.Bet as saziningai ismiegojau tas 6 savaites.Po to,kai pabandziau atsigult ant pilvo, jausmas buvo kad guliu ant pukines pagalves.Niekada pries tai nebuvau patyrus tokio jausmo
ErikaV parašė:
O vargeli...![]()
Aga vargelis. Su migdomaisiais 2 kartus prabundu naktį nuo skausmų?
ingainga22 parašė:
Aga vargelis. Su migdomaisiais 2 kartus prabundu naktį nuo skausmų?
O jokiu vaistu nuo skausmo negalima ar tiesiog nepadeda?
dinulia parašė:
Tikrai vargelis.Bet as saziningai ismiegojau tas 6 savaites.Po to,kai pabandziau atsigult ant pilvo, jausmas buvo kad guliu ant pukines pagalves.Niekada pries tai n…
O dabar kaip ant pilvo?
man ir dabar ziurint kaip atsigulu, kartais atrodo kaip ant balionu guliu
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai