Driezas parašė:
Gal nebus labai i tema, bet prisiminiau savo pooperacine patirti Antakalny (operavo Daunoravicius).
istiesu pirmos dienos yra nelengvos.Ir gerai kada yra tokie zmones salia
.Ir kaip supratau, tai nera privati klinika
Driezas parašė:
Gal nebus labai i tema, bet prisiminiau savo pooperacine patirti Antakalny (operavo Daunoravicius).
istiesu pirmos dienos yra nelengvos.Ir gerai kada yra tokie zmones salia
.Ir kaip supratau, tai nera privati klinika
Astytee parašė:
Man taip pat domina kaip ten pas Daunoraviciu,esu is Vilniaus tai patogu butu... kadangi noriu pilno C dydzio, jis siulo, mano atveju geriausiai tiktu anatominiai k…
As pas ji nesiopravau.Bet ,kai jis man trauke siulus, pasirode labai malonus , skurpulingas ir su didelia atsakomybe dirbantis.Tai net neabejodama patikeciau jam savo kuna
Astytee parašė:
Man taip pat domina kaip ten pas Daunoraviciu,esu is Vilniaus tai patogu butu... kadangi noriu pilno C dydzio, jis siulo, mano atveju geriausiai tiktu anatominiai k…
Mano anatominiai 350, pas Daunoraviciu
paklausiau jo patarimo del dydzio ir nepasigailejau.
dinulia parašė:
As pas ji nesiopravau.Bet ,kai jis man trauke siulus, pasirode labai malonus , skurpulingas ir su didelia atsakomybe dirbantis.Tai net neabejodama patikeciau jam sa…
taip susidariau nebloga ispudi,nemazai geru atsiliepimu jam radau cia... o kaip manot nebutu per dideli 395ml,kai esu 178cm 54kg
cia jau butu pilnas C...
Astytee parašė:
taip susidariau nebloga ispudi,nemazai geru atsiliepimu jam radau cia... o kaip manot nebutu per dideli 395ml,kai esu 178cm 54kgcia jau butu pilnas C...
as 180 cm. 65 kg
manau, kad 395 per dideli nebus.
Man mano 350 labai patinka, bet turedama dabartine patirti, nebijociau ir 395.
Astytee parašė:
O koks ugis svoris ir kiek po krutine ? Idomu
Astytee parašė:
taip susidariau nebloga ispudi,nemazai geru atsiliepimu jam radau cia... o kaip manot nebutu per dideli 395ml,kai esu 178cm 54kgcia jau butu pilnas C...
as budama 164 ir 58 nesigailiu turedama 400cc.Bet tikejaus kad bus pilnas C.Nieko panasaus
.Tenka pirkt 75E liemenukus.Bet as labai patenkinta.
dinulia parašė:
as budama 164 ir 58 nesigailiu turedama 400cc.Bet tikejaus kad bus pilnas C.Nieko panasaus.Tenka pirkt 75E liemenukus.Bet as labai patenkinta.
O po krutine kokia apimtis ? As esu 168 , 58 kg .po krutine 80 cm. Norejau apvaliu . Tai Daunoravicius pasiule 360 arba 380 auksto profilio. As galvoju apie 400 ml. Tai sake cia jau riba. Tai galvoju ar nebus per daug ir ar cia C ar D jau bus
Ingusiaaa parašė:
O koks ugis svoris ir kiek po krutine ? Idomu![]()
kaip rasiau 178cm 54kg po krutine 70cm
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai