Ingusiaaa parašė:
Draudimas papildomai kainuoja ?
Na nezinau visu niuansu. Mano Motiva jau turi draudima, bet galejau dar papildomai draustis berods 2 ir 5m. Nebeatsimenu
Ingusiaaa parašė:
Draudimas papildomai kainuoja ?
Na nezinau visu niuansu. Mano Motiva jau turi draudima, bet galejau dar papildomai draustis berods 2 ir 5m. Nebeatsimenu
Sandraaa1 parašė:
o kaip jus manote ar kremas gali padeti atstatyt bent krutines stangruma turiu galvoje bustural krema kaip manote gal kuri bandete?
Abejoju.Gal manksta.Fiziniai pratimai.Bet kremai tikrai ne.
Astytee parašė:
Sveikutes.jungiuosiu prie jusunoriu pasitobulinti krutine,tad pradedu rinkti info... Visada turejau 70A dydi, po gimdymo B pilnas.ismaitinau2m. Tad ir krutines n…
As 179,svoris 57 ,desiuos lasa 350
kibiriukas parašė:
Sveikos. Norejau paklausti tu, kurios daresi operacija ir turi vaikucius. Kiek laiko negalejote ju kelti? Man vyras gales dvi savaites po operacijos padet, bet toli…
Po dviejų savaičių kau į darbą buvau grįžus. Vaiką kilnojau atsargiai ir lb retai. Stengdavaus atsitupt ir apsikabint, ant kelių pasisodint.
_Prada_ parašė:
As 179,svoris 57 ,desiuos lasa 350
O
ugis beveik kaip mano. Tik svoris mazesnis. Implantus tokius pat pasirinkau.
Driezas parašė:
Ougis beveik kaip mano. Tik svoris mazesnis. Implantus tokius pat pasirinkau.
Nepermazi?nes as vis persigalvoju tai 350 tai 380
_Prada_ parašė:
Nepermazi?nes as vis persigalvoju tai 350 tai 380![]()
Man jau per velu svarstyt
daug kas priklauso ir nuo to kiek savos krutines yra.
kadangi pas mane nebuvo nieko, tai man dar atrodo didele ta krutine. Tik pastebejau, kad pradedu priprast.
_Prada_ parašė:
Nepermazi?nes as vis persigalvoju tai 350 tai 380![]()
Nemanau kad yra didelis skirtumas tarp 350 ir 380ml. Juk tik 60ml per abu tesiskiria.
Mano yra 380 ir tikrai nesijauciu kad tureciau didelius... vat butu skirtumas ar 350 ar 450...
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai