_Prada_ parašė:
O kokius pries tai turejot?nes as labiau siaurakaip ciapasakius
![]()
Po zindymo liko A, nu gal i B puse jau, bet jie tusti is virsaus. Pries vaika turejau B, tai va tos odos buvo like.
Dejo apvalius, bet atrodo kaip lasas grynai
_Prada_ parašė:
O kokius pries tai turejot?nes as labiau siaurakaip ciapasakius
![]()
Po zindymo liko A, nu gal i B puse jau, bet jie tusti is virsaus. Pries vaika turejau B, tai va tos odos buvo like.
Dejo apvalius, bet atrodo kaip lasas grynai
Claudia. parašė:
As priesvaikus d turejau,matindama f,db liko jo toks lengvas b,man sunku biski isivaizduot kaip atrodys tie 350 ar 380
_Prada_ parašė:
As priesvaikus d turejau,matindama f,db liko jo toks lengvas b,man sunku biski isivaizduot kaip atrodys tie 350 ar 380
Dekit tiek, kiek gyd.rekomenduoja, jis geriau zino kaip graziau...o ne vadovautis kitu nuomone, kas butu graziau...
HappyLady parašė:
As ir siaura, po krutine 73cm, ugis 181, svoris 65kg dabari nepilna A idejau 350ml lasho formos, gavosi pilnas D
i C liemenukus neitelpu, atrodo labai natura…
Pas mane panasiai turbut tada gautusi,tikriausiai uzteks ir 350
Sniegexx parašė:
Dekit tiek, kiek gyd.rekomenduoja, jis geriau zino kaip graziau...o ne vadovautis kitu nuomone, kas butu graziau...
As ir manau gydytojas zino ka sako
_Prada_ parašė:
Na nei viena mes nezinojom, kas tiksliai gausis
Pasitikekit gydytoju, nes ir gyja sunkiau, jei max dedi. As irgi nedejau maximumo, nes norejau, kad graziai ziuretusi vizualiai :))
_Prada_ parašė:
Pas mane panasiai turbut tada gautusi,tikriausiai uzteks ir 350
As pasitikejau gydytoju ir tuo dziaugiuosi
issakykit jam kokio dydzio norite, parodykite foto kas Jums grazu ir manau chirurgas tikrai pades apsispresti del ml
_Prada_ parašė:
Pas ka einat?
Einu pas Maslauska, buvau pas ji ir iki gimdymo dar, tai kazkaip liko geras ispudis, eisiu vel pas ji, tik jau su siek tiek tustesne krutine ?
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai