Sviesioji_86 parašė:
Merginos, gal durnas klausimas bet ar pms'o metu nera jokiu kazkokiu nemaloniu pojuciu?
Visiskai ne
bent jau man.
Sviesioji_86 parašė:
Merginos, gal durnas klausimas bet ar pms'o metu nera jokiu kazkokiu nemaloniu pojuciu?
Visiskai ne
bent jau man.
Sniegexx parašė:
Kokie budavo, jei budavo pms pojuciai, tokie ir liko![]()
O man iki op buvo jautrus pms metu, bet dabar visiskai nieko
Sviesioji_86 parašė:
O dar klausimas del pjuvio, ar po krutine, ar per speneli? Ar cia nuo gydytojo priklauso, kiekvienas turi savo specifika?
Jei planuojat ateity maitinti, tai tada po krutine. Ba arba per pazasti.
Anzelikangell parašė:
Jei planuojat ateity maitinti, tai tada po krutine. Ba arba per pazasti.
ooo, aciu, net nepagalvojau apie tai
Sviesioji_86 parašė:
ooo, aciu, net nepagalvojau apie tai![]()
Viena drauge per speneli pasidare ir kuo puikiausiai maitino virs 2 metu. Cia gal del to, kad jokiu komplikaciju jai nebuvo ir niekas 'neprarado funkciju'
lailai99 parašė:
Viena drauge per speneli pasidare ir kuo puikiausiai maitino virs 2 metu. Cia gal del to, kad jokiu komplikaciju jai nebuvo ir niekas 'neprarado funkciju'![]()
Na tai pasiseke labai ? tiesiog darant per speneli yra didesne rizika pazeisti pieno latakeli koki, o pas mus jie visas lb i dividualiai issideste.
Pribrendau ir as sitam zingsniui. Tik beda ta, kad nelabai atsirenku - jei po gimdymo krutine sumazejo ir pakrito, kaip suprantu, ne tik didinimo reikes, bet ir pakelimo? Tai itakoja kaina.
Ir pasiklydau tarp implantu rusiu, dabar visur itin rekomenduoja B-lite. Ar verta investuoti?
Ir kaip del vezio prevencijos? zinau, kad implantai itakoja krutu echoskopo vaizda, t.y. veziniai dariniai gali buti nepastebeti.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai