2011.12.05 12:42 (prieš 14 m.)
Bent jau mano uošviai tai mėgsta koncertus, tai dovanojame jei būna jų mėgstami atlikėjai
Dar jie labai mėgsta saunas, baseinus, tai dovanojame ir čekį į impulsą pvz, būna lb patenkinti
Čia jau reikia žiūrėti ką jie mėgsta, kokias pramogas ir pan, nes daiktų pirkti kažkaip bent jau mums nekyla rankos, nes jie visko turi per akis
Tad pramogos ir dar kartą pramogos
Lauke tokiomis didelėmis snaigėmis sninga
Kaimynai jau tvinsta, Ernesta, Mariaus močiutės daržas jau pilnas vandens
Vėl pradės tvinti į namus
Darausi namuose generalinę tvarką, tai nžn kada baigsiu ir ar iš viso baigsiu šnd, nes dabar eisiu pietų gaminti
Bus makaronai su mėsos padažu, vyrui siūliau kibinų iškepti ar čeburekų, bet jam tai ne maistas
Na ir gerai, mažiau man terliotis su tais makarais, nei su čeburekais ;)
Vis neprisiruošiu nuvažiuoti į dvi širdis tos druskos nusipirkti, tai rytoj būtinai reikės
Šnd jau laikas suplanuotas, nebus kada iš namų kojos iškelti, o per tokį orą net nėra noro
Mano vaikas pradėjo valgyti košę
Pagaliau radau tokią, kurią valgo, tai yra Milupos pieniška košė su šokolado gabaliukais. Tai suvalgo visą porciją kaip parašyta instrukcijoje
Jau 4 dienos kaip ją valgo nesiraukydama, tik duok
Tai man laimė, nes kai paskaičiau kiek ten kalorijų (1 porcija 250kcal kažkur), tai db suprantu, kodėl vaikai mėgstantys košes būna burbuliai
Dar suvalgiusi porciją ji man 100ml mišinio išgėrė, nu iš viso laiminga esu belekiek