neila444 parašė:
aciu mergaites uz infona mes nesusituoke tai reiskias dar ir pas notara reiks eiti, ko nebuciau zinojusi
![]()
![]()
na nzn as kaip skambinau tai sake kad nereik pas notara, o tiesiog su draugu ateini ir viskas
neila444 parašė:
aciu mergaites uz infona mes nesusituoke tai reiskias dar ir pas notara reiks eiti, ko nebuciau zinojusi
![]()
![]()
na nzn as kaip skambinau tai sake kad nereik pas notara, o tiesiog su draugu ateini ir viskas
agnez parašė:
siaip jam nesimiega, su diegliukai bedu neturimpazirzia, kai pas save i lova pasiimu tai maziau zvimbia, bet taip pazirzia pasidairo, uzmiega valandai kokiai ir vel nubunda
![]()
uoj pas mus panasiai buna, o buna ir nakti pabunda, pamaitini ir vel paguldai i lovite ir miega, o buna maza to kad su manim miega, tai ir zadina kas valanda
veruncia parašė:
jus susituoke gi esat. O tiems, kas nesusituoke, turi tureti notariskai patvirtinta dokumenta, kad abu tevai sutinka, kad vaikui butu duota tevelio pavarde.
Upsiuke parašė:
beje, saskia, as tai savo nuoziura dezinfikavau kasdien randukabijojau kokios infekcijos, uzkretimo ir pan. Su zilionke mama sake patepti, bet netepiau, nes vis einu pas daktaru as, tai bijojau, kad nores paziuret,o ten zalia
![]()
man po maudymosi mb tepa tuo paciu spiritu kaip kad valom mazes bambute. sake galiu zilionke tept jei negaila rubus sudazyt
o maudytis su zele leido, tik sake ranka ten plaut, ne kempinem. nu as snd va vel eisiu maudytis, o ryt jauciu vel eisiu.
sveikos brangiosios
na kaip jus?
as tai esu issimusus is veziu visiskai, nervuota kai sirse, atrodo niek nebenoriu... jauciuos tokia pervargus kad nezinau..... jau 3ia naktis uzeina tokie skausmai, kad atrodo viduje kazkas su peiliu varinetu isilgai pilvo arba kokias kiausides badytu....
pavalgysiu pusryciu, eisiu pirkt avieciu arbatos, daugiau nezinau ka daryt...
mylinti parašė:
sveikos brangiosiosna kaip jus?
as tai esu issimusus is veziu visiskai, nervuota kai sirse, atrodo niek nebenoriu... jauciuos tokia pervargus kad nezinau..... jau 3ia naktis uzeina tokie skausmai, kad atrodo viduje kazkas su peiliu varinetu isilgai pilvo arba kokias kiausides badytu....![]()
pavalgysiu pusryciu, eisiu pirkt avieciu arbatos, daugiau nezinau ka daryt...
sveika brangioji...kazkas vistiek negerai su tavim kad tokie skausmai uzeina 3 nakti is eiles...man vakar kai dariau pietus buvo uzeje tokie nelabai malonus durimai vienoje puseje,tai net teko atsisesti...bet po kokio pusvalanduko praejo...
jolanta24 parašė:
sveikos ...as va katik parejau kraujuko pridavus..siandien visa diena varinesiu per ligonine, dar 12.40 darys skydliaukes ekoskopija, po to pas seimos daktare o po to pas gine savo..nepatinka man tos ligonines...
sveikute
na kokia tu keliauninke... ir vargina tokie davimaisi visur - nepervark
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai