veruncia parašė:
Sarune jeigu jus susituoke tai pati viena gali isimt
Ir vyras vienas gali, mano tai vyras iseme.
veruncia parašė:
Sarune jeigu jus susituoke tai pati viena gali isimt
vaivara parašė:
tai rasiau nukopinus praejusiam psl, kiek ko rekia isemimui
Labas vakaras
Anakonda, žinok man bus kaip ir tau - mano vaikelis jau taip skaudžiai apsisuka ir pasikumščiuoja..
jau sakaiu vyrui, kad kaži kokio dydžio tas gražuolis, nes dar du mėn iki gimdymo, o jau dabar smagu
Ir man taip šiandien sudiegia putytėj..
čia ką, galvytė statosi..?
Aurelij@ parašė:
Labas vakaras![]()
Anakonda, žinok man bus kaip ir tau - mano vaikelis jau taip skaudžiai apsisuka ir pasikumščiuoja..![]()
jau sakaiu vyrui, kad kaži kokio dydžio tas gražuolis, nes dar du mėn iki gimdymo, o jau dabar smagu
![]()
Ir man taip šiandien sudiegia putytėj..čia ką, galvytė statosi..?
![]()
labuks
man tai jau ne tai, kad spardo, bet isiremia su kazkuo ir varineja per pilva....
man tie diegimai daznai irgi budavo ir dabar dar buna.. sakau, gal lelius koki nerva uzspaudzia..
neila444 parašė:
aciu mergaites uz infona mes nesusituoke tai reiskias dar ir pas notara reiks eiti, ko nebuciau zinojusi
![]()
![]()
joa, eisim ir mes...
anakondaa parašė:
labuks![]()
man tai jau ne tai, kad spardo, bet isiremia su kazkuo ir varineja per pilva....man tie diegimai daznai irgi budavo ir dabar dar buna.. sakau, gal lelius koki nerva uzspaudzia..
![]()
aga, toks jausmas tarsi kokia galūnė išlys pro ten
neila444 parašė:
aciu mergaites uz infona mes nesusituoke tai reiskias dar ir pas notara reiks eiti, ko nebuciau zinojusi
![]()
![]()
o negalima šito reikalo sutvarkyt dar prieš gimimą..?
Aurelij@ parašė:
o negalima šito reikalo sutvarkyt dar prieš gimimą..?![]()
![]()
niu kazi....
reikia, manau, vaiko vardo, asmens kodo, ar ko ten...
Aurelij@ parašė:
aga, toks jausmas tarsi kokia galūnė išlys pro ten![]()
man tai nebudavo tokio jasumo.. man tik sudiegdavo ten.. o dabar tai buna, jei ilgiau pavaikstau, ar siaip pastoviu, tai tarodo, akd islys leliuks jau
spaudimas kazkoks buna tada
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai