muotriska parašė:
jetus sianakt maniskis ejo net i svetaine miegot nes nebegali miegot su mano knarkimuka daryt...kazi padeda tie tokie kur nosi suspaudzia nuo knarkimo?maciau poundinej pirkt
![]()
uzdusi dar
nedaug jau liko,lai pakencia
muotriska parašė:
jetus sianakt maniskis ejo net i svetaine miegot nes nebegali miegot su mano knarkimuka daryt...kazi padeda tie tokie kur nosi suspaudzia nuo knarkimo?maciau poundinej pirkt
![]()
uzdusi dar
nedaug jau liko,lai pakencia
muotriska parašė:
aaa.as irgi tuos uzsisakiauman dar neatsiunte.o tu atsiprintinai hugies 2svaru nuolaidos kupona? man neleidzia atsiprintint kaip ir asdos kupono
![]()
as huggiui daug nuolaidu po 2 ir viena svara turiu
ten kaip pasiemiau ta is asdos rinkinuka,buvo tu kuponu nuolaidu
After your baby is born
You’re also entitled to free NHS dental treatment for 12 months after your baby is born. To prove your entitlement, you will need to show:
a valid maternity exemption certificate
a 'notification of birth' form (the midwife who delivers your baby will give you this form), or
your baby’s birth certificate
If you did not apply for a maternity exemption certificate while you were pregnant, you can still apply at any time during the 12 months after your baby is born.
Dar po gimdymo kazkoki notification of birth turim gauti, reiks tik nepamirsti prasyt jei kartais tos vistos pamirstu eilini syki kanors
indriukstis parašė:
as printerio neturiu, galvojau eis issaugoti ta kupona, bet neina jo kazkodel ten issisaugoti,tai buciau nuejus salia biblioteka yra tai ten visad spausdinu, tai prapuole jis man![]()
man ir strigo sitas puslapis
bet pavyko atsispauzdint
icevice parašė:
as huggiui daug nuolaidu po 2 ir viena svara turiuten kaip pasiemiau ta is asdos rinkinuka,buvo tu kuponu nuolaidu
![]()
o as is intiko bandau atsiprintint.ten tarp tu nuorodu kur ikeliau i anglijos mamytes.bet kad man neleidzia atsprintint
nei to Asdos nei hugies
indriukstis parašė:
as printerio neturiu, galvojau eis issaugoti ta kupona, bet neina jo kazkodel ten issisaugoti,tai buciau nuejus salia biblioteka yra tai ten visad spausdinu, tai prapuole jis man![]()
pas mane tai i emaila atsiunte
indriukstis parašė:
neduoda vyrui tos korteles arba bent jau nieko neraso internete, nes ten yra nesciosiom ir kudikiam jinai skirta kaip as suprantu, bet dar reikes pasidometi, o tai jei ir vyrui nemokamai sutvarkytu ivis gerai butu
duoda duoda.visos seimos kurios gyvena uk eina ir tvarkosi dantis.
as visada vaziuoju pas ta dantiste lietuve kartu su tokia seima kuri turi abu tas korteles,nes augina vaikus
indriukstis parašė:
After your baby is bornYou’re also entitled to free NHS dental treatment for 12 months after your baby is born. To prove your entitlement, you will need to show:
a valid maternity exemption certificate
a 'notification of birth' form (the midwife who delivers your baby will give you this form), or
your baby’s birth certificateIf you did not apply for a maternity exemption certificate while you were pregnant, you can still apply at any time during the 12 months after your baby is born.
Dar po gimdymo kazkoki notification of birth turim gauti, reiks tik nepamirsti prasyt jei kartais tos vistos pamirstu eilini syki kanors
tai cia raso apie nesciosios ta NHS kortele kuri dar galioja po gimdymo 12men.o apie ta kuria gausim po metu cia nieko neraso
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai