Praeivė parašė:
As puikiai suprantu Jusu nerima, nes panasus jausmai ir man kartais uzeina. Pas mane vis dar isbrinkus pilvo apacia, tai irgi tos "lentos" nera, bet dar tik 1,5men …
Patinimas iki 4 men gali laikytis, tai tikrai nepergyvenkit🙂
Praeivė parašė:
As puikiai suprantu Jusu nerima, nes panasus jausmai ir man kartais uzeina. Pas mane vis dar isbrinkus pilvo apacia, tai irgi tos "lentos" nera, bet dar tik 1,5men …
Patinimas iki 4 men gali laikytis, tai tikrai nepergyvenkit🙂
duabudu parašė:
Kokios grazios nuotraukos po operaciju!! Kokie grazus pokyciai... As nesu patenkinta super duper savo situacija, nes as "issiputus". Ir ypac virsutine pilvo dalis p…
Man irgi buvo etapas kai nuo virsaus buvau tokia issiputus atrodziau lyg nebutu op daryta. Bet as pora kartu tada vaika keliau ir labai bijojau kad nebutu pradiskyre raumenys. Mane gydytojas ramino kad cia istinimas ir normalu. Esu ir db pasiputusi bet maziau.
Aisku mano atveju dar ir skysciai kaupesi
Zodziu viskas finale matysis tik po 6 men
O kaip Jusu randai? Pas mane buvo dar keli sasiukai, uzklijavau praejus menesiui po operacijos tuos silikoninius pleistrus, panesiojau viena 4 dienas, nusiemiau, po dienos uzklijavau kita, panesiojau 3 dienas, nusiklijavau ir jis toks raudonas pasidare, kai kur spogeliai issoko, toks kaip spuogelis pjuvio vietoj su pulinuku viduj, matyt susuto po to pleistru. Dabar tepu betadinu tepalu, tikiuosi praeis, daugiau neklijuosiu tu pleistru, sasiukai dar liko, nekrenta.
Praeivė parašė:
Pas jus tinimas yra, butu gerai labai masazai.
Justina2010 parašė:
Ilgai neskaitinėjau čia, bet noriu parodyt rezultatą. 10 mėn po operacijos
😍😍😍😍😍Tobulai!
Paula.L parašė:
Rytoj man menuo ir as dar issiputus, 12 savaiciu bent reikia.
As liemeni visada turejau, dabat jis yra, bet apimtys dabar didesnes nei pries ope…
O Jus dar uzsiklikavus tuos rudus pleistriukus?
Paula.L parašė:
Pas jus tinimas yra, butu gerai labai masazai.
As vaikštau saziningai 😉
Dvynukai-mergytės parašė:
O Jus dar uzsiklikavus tuos rudus pleistriukus?
Cia pleistrai nuo randu, juos ilgai klijuosiu
Praeivė parašė:
As vaikštau saziningai 😉
Hm, nemazeja, na matyt reikia laiko🎈☺️
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai