TStela parašė:
Man tada buvo ant veido tai tepiau kaskart po praudimosi, tai daznai. O cia sakyciau uztektu karta i diena, ns tarkim vakare po duso ir patepi🙂
Rekomenduoja ryte ir vakare tepti.
TStela parašė:
Man tada buvo ant veido tai tepiau kaskart po praudimosi, tai daznai. O cia sakyciau uztektu karta i diena, ns tarkim vakare po duso ir patepi🙂
Rekomenduoja ryte ir vakare tepti.
Kokios grazios nuotraukos po operaciju!! Kokie grazus pokyciai... As nesu patenkinta super duper savo situacija, nes as "issiputus". Ir ypac virsutine pilvo dalis prie skrandzio, kai pavalgau labai issipucia, tas mane neramina
Toks jausmas, kad niekas nedaryta buvo
Ar susitrauks? Korsetas visada "ant manes"... Bet lygaus "itraukto" pilvo nera
Kazkaip nerimauju, kad jo nebeturesiu 😟🥺🧐
duabudu parašė:
Kokios grazios nuotraukos po operaciju!! Kokie grazus pokyciai... As nesu patenkinta super duper savo situacija, nes as "issiputus". Ir ypac virsutine pilvo dalis p…
O kiek laiko po operacijos?
duabudu parašė:
Kokios grazios nuotraukos po operaciju!! Kokie grazus pokyciai... As nesu patenkinta super duper savo situacija, nes as "issiputus". Ir ypac virsutine pilvo dalis p…
Gal skysciai?
NEKE parašė:
O kiek laiko po operacijos?
Esu 1 menuo po operacijos...
dar klausimas toms, kurios nesiojo elastinius dirzus papildomai! Kiek laiko praejo, kai gyd. leido nusiimti juos ir nebevynioti? ;)
duabudu parašė:
dar klausimas toms, kurios nesiojo elastinius dirzus papildomai! Kiek laiko praejo…
Tai čia normalu, gijimas apie 6 mėn, nenorėkit, kad po mėn viskas būtų idealiai, viskas bus gerai, nes ir aš nesu sužavėta savo pilvu, bet laukiu kol viskas atslūgsta ir sugis
NeedInfo parašė:
Labai gražu, baltas pavydas kas jau po operacijos 🙈 O duobutė pailga virš bambos nuo korseto nešiojimo?
Ne, ne nuo korseto. Dabar jau jau beveik issitiesino, nebesimato tos linijos. Tiksliai nepasakysiu, bet man dar tvirtino prie raumens oda, tai pradzioje ir gumbeliu buvo ant plvo, jie issilygino per kelias dienas, o tai juosta ne taip greit. Bet va, jau pusantro menesio ir beveik nesimato.
duabudu parašė:
As puikiai suprantu Jusu nerima, nes panasus jausmai ir man kartais uzeina. Pas mane vis dar isbrinkus pilvo apacia, tai irgi tos "lentos" nera, bet dar tik 1,5men praeje. Tikiu, kad viskas bus ok.
O Jums vidinius raumenis siuvo?
duabudu parašė:
dar klausimas toms, kurios nesiojo elastinius dirzus papildomai! Kiek laiko praejo…
Man leido nebenesiot, buvo 3 savaites po op.
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai