mata3 parašė:
Priminkite, pas ka jus operavotes? Gal butu galima dabartine foto ☺️
Pas Samsanaviciu,pilvas raudonas nes po rolo. Siaip tikrai patenkinta pilvu. Plokscias tik kad kartais dar pasipucia ir cia dar pasiputes

mata3 parašė:
Priminkite, pas ka jus operavotes? Gal butu galima dabartine foto ☺️
Pas Samsanaviciu,pilvas raudonas nes po rolo. Siaip tikrai patenkinta pilvu. Plokscias tik kad kartais dar pasipucia ir cia dar pasiputes

onnellisuus parašė:
Pas Samsanaviciu,pilvas raudonas nes po rolo. Siaip tikrai patenkinta pilvu. Plokscias tik kad kartais dar pasipucia ir cia dar pasiputes![]()
onnellisuus parašė:
Labai grazu 🤩🤩🤩 aciu uz foto!
Sveikos, noriu paklaust. Turiu diastazę ir išvaržą, tad jei man priklausytų nemokama operacija, norėčiau susitvarkyt šitą problemą, bet turiu du mažus vaikus ir greičiausiai neturėčiau galimybių nekilnot jų kelis mėnesius, tad ar labai daug šansų, kad atsinaujins išvarža?
Isabel parašė:
Sveikos, noriu paklaust. Turiu diastazę ir išvaržą, tad jei man priklausytų nemokama operacija, norėčiau susitvarkyt šitą problemą, bet turiu du mažus vaikus ir gre…
Niekas nežino. Tačiau tikimybė didelė
Isabel parašė:
Sveikos, noriu paklaust. Turiu diastazę ir išvaržą, tad jei man priklausytų nemokama operacija, norėčiau susitvarkyt šitą problemą, bet turiu du mažus vaikus ir gre…
Isvarzai visada yra sancu atsinaujinti. Man neleido kelti 2men nes raumenys buvo nuo virsaus prasiskyre + isvarza ir kaupesi skysciai. Akcentavo kad del didesnes rizikos kad neplystu vel raumenys keliant vaika. Buvo 2 kartai kada keliau labai bijojau nes po to tikrai skaudejo pilva. Rekomenduociau ta kaika turetu zmogu kuris butu salia- mama, aukle ar pan. Nes laikas su mazu vaiku po op tikrai sunkus. Maniskis nebuvo rankinukas bet buvo tikrai sunku del vaiko. Jam buvo 1m
onnellisuus parašė:
Isvarzai visada yra sancu atsinaujinti. Man neleido kelti 2men nes raumenys buvo nuo virsaus prasiskyre + isvarza ir kaupesi skysciai. Akcentavo kad del didesnes r…
Tai išskyrus tuos du kartus ir nekilnojot 2mėn?
Isabel parašė:
Taip negalima.kelti tuos kelis mėnesius daugiau nei 5kg
Isabel parašė:
Nei vieno karo neleido kelto. Keliau nes neturejau tuo metu pasirinkimo. Bet bijojau kad nebuviau pakenkus.
avietuke parašė:
Taip negalima.kelti tuos kelis mėnesius daugiau nei 5kg
Manau kiekvienai skirtingai. Man neleido nuo 2kg nieko kelti
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai