Emilija parašė:
nu tada mano vaiduoklis nyksta![]()
![]()
![]()
o tai tu rimtai jau vakar pasidarei ane ta testuka? ir nieko nebuvo?
Emilija parašė:
nu tada mano vaiduoklis nyksta![]()
![]()
![]()
Galactica parašė:
na net nezinau ant kiek gali buti dar jautriau nei 10 mIU![]()
nes tie NT ir yra butent tokie jautrusvaistinese dazniausiai 25 miu buna...
Ant mano testuku siandien pirktu raso 20 miu. tai kuo mazesnis skaiciukas tuo jautresnis?
Galactica parašė:
nu blemba lyg ir tikrai imanoma kazka iziuret...bet sunku pasakyti ar tai tasai vaiduoklis![]()
na bet tikrai tikiuosi kad tau pavyko tik dar normaliai nerodo...![]()
tai as ir sakau kad laaabai jau norint galima kazka iziureti
nu bus matyti ryt pasidarysiu is vaistines pikrta testa
o menesiniu diena du ir vaistines ir is tos moters pirkta
Galactica parašė:
aha dariausi galvojau kas dvi dienas darysiuos
nu sakau galima siektiek iziureti, bet tikrai kur kas blankesnis ir vos vos vos iziurimas seselis yra uz tai ir padariau isvada kad gal ne tokie jautrus
juk reikia save nuraminti
Decollete parašė:
Ant mano testuku siandien pirktu raso 20 miu. tai kuo mazesnis skaiciukas tuo jautresnis?
taip
ramuma parašė:
ačiū už vaiduoklį, aš jį matauanksti gi dareisi testą, 29 diena dar tik ketvirtadienis, taip kad manau galima tyliai džiaugtis
![]()
joa sita kur imeciau foto tai dariausi 23 diena
Emilija parašė:
aha dariausi galvojau kas dvi dienas darysiuosnu sakau galima siektiek iziureti, bet tikrai kur kas blankesnis ir vos vos vos iziurimas seselis yra uz tai ir padariau isvada kad gal ne tokie jautrus
juk reikia save nuraminti
![]()
![]()
na kuo mazesnis skaicukas tuo jautriau, o tu paziurek ant paketelio kitos puses ka raso, man rase 10 miu, bet gal moteriske turi ir 30 miu jautrumo Nt testuku tik tu uzsisakei nepaziurejusi
Galactica parašė:
na kuo mazesnis skaicukas tuo jautriau, o tu paziurek ant paketelio kitos puses karaso, manr aseo 10 miu, bet gal ji turi ir 30 miu jautrumo Nt testuku tik tu uzsisakei nepaziurejusi
tai kad va db ziurejau tai joa raso 10, nu nzn ryt pasidarysiu parduotuvini ir bus matyti, ziuresiu
kazkaip per daug nesidziaugiu, nes sakau vakat darytas testas tikrai buvo blankesnis uz ta kur dariau 23d
Emilija parašė:
tai kad va db ziurejau tai joa raso 10, nu nzn ryt pasidarysiu parduotuvini ir bus matyti, ziuresiukazkaip per daug nesidziaugiu, nes sakau vakat darytas testas tikrai buvo blankesnis uz ta kur dariau 23d
![]()
na tu dar paeksperimentuok
ir duok zinot kaip seksis
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai