Laiminga2012 parašė:
man irgi sake,kad pirma bus mergyte,o va Adrijukas![]()
As tai kiek buvau pas bureju tai visi sake kad pirma mergyte bus poto berniukas....ir kazko visi kartojo kad buves vaikinas neduos man ramybes visa gyvenima...
Laiminga2012 parašė:
man irgi sake,kad pirma bus mergyte,o va Adrijukas![]()
As tai kiek buvau pas bureju tai visi sake kad pirma mergyte bus poto berniukas....ir kazko visi kartojo kad buves vaikinas neduos man ramybes visa gyvenima...
Laiminga2012 parašė:
tik tu netikek tokiom nesamonem,praplaus pinigus is taves uz ko konsultacijas,esi sveika ir viskas tau oki,reikia laiko,kas cia per prakeiksmai??? Netikek tokiom nesamonem![]()
As pas ji seniai vaikstau jau kaip pazystamas,visi namiskiai gydesi pas ji,nes daktarai net gydit nemate prasmes kai brolis krauju kosejo,kresuliais tokiais.Alpdavo.o cia zoleliu misinius pagere,i masazus pavaiksciojo ir db kaip ridikas sveikas.
Laiminga2012 parašė:
nu nzn,gal ir man gyvenime bus tokiu kritiniu situaciju,kad galesiu patiketi tokiais dalykais,siaip tikrai netikiu![]()
As anksciau irgi netikejau kol pazystama nerekomendavo sito zmogaus.Esu labai juo patenkinta.
Nu as zinok irgi netikiu... Pinigu plovimas cia
As galeciau buti tokia pati kaip jis
svarbiausiai tureti gerus psichologinius igydzius
o tada ka pasakai zmogui, tuom jis ir tiki. Placebo efektas. Pagooglink apie placeba. Tai va, dbr tu jau tikrai esi uzkeikta ir tau reikia tu zoleliu pagert, bet ne ex tave uzkeike, o tu pati save
Kiek yra istoriju kaip tokie daktarai istikruju isgydo zmones serganciais veziu ir ten jau buna paskutinej stadijoj
O isgydo duodami vit C
Sako cia labai stiprus vaistai
O vat jie paima, patiki ir istikruju isgysta
nu cia tik mano nuomone,as niekam jos nekisu,bet sakau jau seniai ji pazystu ir esu patenkinta, kai kuriais atvejais paskydavo tik kokiu zoleliu pagerti ir praeidavo visos bedos.man jau geriau zoleliu arbatas gert kur jis pataria negu saujas chemijos kurias dktarai duoda.
boruzele26 parašė:
nu cia tik mano nuomone,as niekam jos nekisu,bet sakau jau seniai ji pazystu ir esu patenkinta, kai kuriais atvejais paskydavo tik kokiu zoleliu pagerti ir praeidavo visos bedos.man jau geriau zoleliu arbatas gert kur jis pataria negu saujas chemijos kurias dktarai duoda.
Ne, tai faktas kad chemija nera gerai
as tai nei uz ta nei uz ta
As uz pacios saves programavima
boruzele26 parašė:
tikrai taip, kad geriau zoleles nei chemija. o del prakeikimo, tai tau maziausiai jaudintis reiketu, vaikinas tavo exx neturi galiu kad tave prakeikti.
LinuteA parašė:
tikrai taip, kad geriau zoleles nei chemija. o del prakeikimo, tai tau maziausiai jaudintis reiketu, vaikinas tavo exx neturi galiu kad tave prakeikti.![]()
tai ne jis pats uzkeike...
matem abu su vyro moters veido silueta mano aky ir vyro veido silueta....tai sake kazkokia cigone jisai galejo uzsakyt kad uzkeiktu....
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai