juracka.. parašė:
ai pakyleta po vizito kazkaipbet ir nez ko noriu vagyt bet tingiu pykina siek tiek nu man su skrandziu kai savaite laiko ne kas tai nz..sako kai bloga van…
Kokiu dar pozymiu jauti?
juracka.. parašė:
ai pakyleta po vizito kazkaipbet ir nez ko noriu vagyt bet tingiu pykina siek tiek nu man su skrandziu kai savaite laiko ne kas tai nz..sako kai bloga van…
Kokiu dar pozymiu jauti?
vaidilita parašė:
Kokiu dar pozymiu jauti?![]()
kad nzn pykinimas tie speneliai jautrus liko krutine nuslugo nei anksciau, bet ir didesne jau man atrodo
ir maudimas sioks toks yra , kad per daug nejauciu dar
juracka.. parašė:
kad nzn pykinimas tie speneliai jautrus liko krutine nuslugo nei anksciau, bet ir didesne jau man atrodoir maudimas sioks toks yra , kad per daug nejauciu dar :…
Aisku, linkiu lengvo nesiojimo,tikiuosi ir mes po tavo paskleistu virusiuku greit pagausaime savo mazylius
vaidilita parašė:
Aisku, linkiu lengvo nesiojimo,tikiuosi ir mes po tavo paskleistu virusiuku greit pagausaime savo mazylius![]()
labai lauksiu ziniu ir is jusu
Emocija parašė:
Sveikutes, ar priimat naujokes?![]()
Sveika,tai zinoma,junkis ir planuojam kartu,sekmes
Emocija parašė:
na musu planavimas prasides nuo rugsejo tik, todel noresi kuo daugaiu suzinot apie mazylio "gaminima"![]()
Kodel tik nuo rugsejo?
juracka.. parašė:
Sveikos pleputes as su naujienom :))
gryzau is gines deduos pilvuka :thumb:…
valio
sveikinimai kuo nuosirdziausi
vaidilita parašė:
Kodel tik nuo rugsejo?
gyvenam kurorte ir darbas musu susijes su kurorto veikla, todel parasciausiai vasara butu per sunku... o pakentet dar kelis menesius pasirode nesunku, nors kartais atrodo kad neislauksim
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai