Laur@32 parašė:
jooo myliukaS SKAUDUS BUVOOO... Ka gali reiksti. ?
Per pacia ovuliacija kartais buna skausminga, jei smarki ovuliacija...taip gine sake
Laur@32 parašė:
jooo myliukaS SKAUDUS BUVOOO... Ka gali reiksti. ?
Per pacia ovuliacija kartais buna skausminga, jei smarki ovuliacija...taip gine sake
Apsisprendusi parašė:
Na ką, man klausimų nebekyla...![]()
![]()
![]()
![]()
Ir savijauta liudija - aš ne viena.... :wub:…
Sveikinimai!!
Super, rudenėlis savo derliumi nesibaigia..
morenaza parašė:
nebezinau ka daryt kaip mane pykina nuo ryto iki vakaro ir nei imbieras niejas nepadeda :)(
Man padedavo nuolatinis kramsnojimas: dziuvesiai, gaivus vaisiai.. Ir saltas vanduo su citrina, metine kramtoske.. Mane prapykino iki 14 sav. O paskui dingo tas jausmelis ir viskas
Apsisprendusi parašė:
![]()
![]()
![]()
Sveikinimai, lai tavo dziaugsmai ir mus greiciau aplanko
Apsisprendusi parašė:
Ačiū, mergaitės... Toks trapus tas džiaugsmas, toks nerealus kažkoks... atrdodo ėjom link to, stengėmės, bet kai įvyko, tai negali patikėti, keista... :wub:…
Sveikinu
laikui begant patikesi
gero nestumo
Colliukke parašė:
Kaip taisiklingai uzrasyt bkt. Jeigu nakti du kartus ejau i wc ir matavau visa valanda anksciau?
pasimatavus peranksti 1 val., prie BKT vertės reikia pridėti 0,1 C . 1-2 trumpi naktiniai atsikėlimai paprastai nepaveikia BKT. Svarbiausia, kad iki BKT matavimo nuo paskutinio nedidelio išsibudinimo turėtumėte bent 1 val. visiškai ramaus poilsio. Kita vertus, jei naktis išties nerami, o BKT aukštesnė, pasižymėkite, jog matavimas nebuvo tikslus.
Apsisprendusi parašė:
![]()
![]()
![]()
Labas rytas visoms
sveikinimai naujai nėštukei, sėkmės nešiojant
Apsisprendusi parašė:
![]()
![]()
![]()
Sveikinimai didziausi
rencia@ parašė:
pasimatavus peranksti 1 val., prie BKT vertės reikia pridėti 0,1 C . 1-2 trumpi naktiniai atsikėlimai paprastai nepaveikia BKT. Svarbiausia, kad iki BKT matavimo …
Bkt lb protinga... parasiau visus komentarus ir trugdzius, parasiau kiek buvo temp kai matabau ir jin automatiskai pakeite temperatura.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai