CitRina1989 parašė:
Nebera aiksteles,tik mokykliniam egzamine dar yraregitriniame viskas mieste
![]()
Na taip ir galvojau
CitRina1989 parašė:
Nebera aiksteles,tik mokykliniam egzamine dar yraregitriniame viskas mieste
![]()
Na taip ir galvojau
Skorpijo parašė:
As be aiksteles vien tik mieste tikrai virs valandos vazynejau. Siaubas, as galvoju tai jei kritiniu ir nepadarysiu, tai kaip cia nesusirinkt siaip klaidu. Uzvaziav…
O kai vairuodavai per pamokas instruktorius ka sake apie jusu vairavima? Viskas gerai? Ar jums del streso susimakalioja viskas?
-burbė- parašė:
ne. jei susikerti aikštelėj tai renkiesi ar važiuot į miestą ar ne. jei nevažiuoji tai kitą kartą mažiau reik mokėt už egzą. o jei mieste susikerti tai baigiat važi…
Egzamino aisktelej regitroj neber. Neklaidinkit. Visas vaziavimas vyksta tik realiam eisme
arijan parašė:
Egzamino aisktelej regitroj neber. Neklaidinkit. Visas vaziavimas vyksta tik realiam eisme
nu pamiršau ir parašiau pagal sena shemą, juk jau viską išsiaiškinom
mamyte31 parašė:
Kai aš laukiau mokyklini,tai man sake kad dėl streso nepavyksta,pradeu jaudintis ir darau klaidas,dabar bijau kad ir regitriniam taip pat bus,velnias.....
As pirma karta telsiuose labai jaudinausi,todel pas mane tos kritines liejosi laisvai
O antra karta kazkaip jau laisviau jauciausi...ir masina laaabai super buvo (mokykloj su tokia pacia vazinedavau) ir egzaminuotojas supratingas labai pasitaike,net nesijaudinau su juo,laisvai graziai,tik vat su tuo siuksliaveziu nepasiseke ir su ta t forma
o siaip viskas super butu buve,nes tik labai smulkios klaideles pasitaike..
reikia nusiteikti...pasiryzti,nes vistiek yra supratimas,kad vistiek tu teisiu reikia,o dar ir pinigai daug ka daro...
mamyte31 parašė:
Man vyras sako "atsisesi ir vaziuosi,pamiršk kad tai egzaminas",lengva jam kalbet
,man jau šiandien rankos,kojos dreba,prakaituoju kai pagalvojus apie trecia…
gaila bet nuramint negaliu. pati prieš pirmą egzaminą ėjau iš proto ir galvojau apvemsiu visą regitrą
-burbė- parašė:
gaila bet nuramint negaliu. pati prieš pirmą egzaminą ėjau iš proto ir galvojau apvemsiu visą regitrą![]()
oj zinokit,bus man tas pats,neš jis name ant rankų iki regitros nes nepaeisiu pati
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai