Alegro parašė:
Noriu paklausti tos kur gimde 2 ligoninej kaip su palatom reikalai po kelias guldo ir pns ?
Paskaitykit atgal pora lapų.
Visos palatos vienvietės bet su dviem lovom kad galėtų už papildomą mokestį ir vyras nakvot.
Josvainių g. 2, KaunasAlegro parašė:
Noriu paklausti tos kur gimde 2 ligoninej kaip su palatom reikalai po kelias guldo ir pns ?
Paskaitykit atgal pora lapų.
Visos palatos vienvietės bet su dviem lovom kad galėtų už papildomą mokestį ir vyras nakvot.
Alegro parašė:
Po vieną, gali šalia tėtis miegot lovoj už 15 lt buvo. Mokamoj toletas ir dušas vietoj, tv, virdulys, indai ir įrankiai, maža lemputė, vėjelį atnešė jei šalta būtų, papildoma lova, 100 lt mokėjom.
Mokamoj man asmeniškai buvo 100x geriau,nes įprastoj palatoj papuoliau netvarkytoj. Todėl perėjau
alicija20 parašė:
sveikutes,na kurios neseniai gimdete NESITARE su niekuo ir nedavet jokiu kysiu,kaip gydytoju prieziura?Nes viena moteriske sako butinai tarkis ir t.t... nors as lab…
Nieko nesitariau, nieko nedaviau nors po gimdymo akuįlšerei ir daktarui būčiau mielai davus. Superinės buvo. Man ir burbėjo visi kad tarkis tarkis. Bet nemėčiau pinigų o juos pataupiau vaikui
priežiūra kaip priežiūra. Vaiką kiekvieną dieną apžiūrėdavo kita daktarė, keitėsi pamainom. Tas pats buvo ir su prižiūrinčia akušere ginekologe.
lamour parašė:
Nieko nesitariau, nieko nedaviau nors po gimdymo akuįlšerei ir daktarui būčiau mielai davus. Superinės buvo. Man ir burbėjo visi kad tarkis tarkis. Bet nemėčiau pin…
o mane cia gasdina,oi duok del vaiko kad atsakingai gimdyma priziuretu ir t.t
alicija20 parašė:
o mane cia gasdina,oi duok del vaiko kad atsakingai gimdyma priziuretu ir t.t
man tą patį močiutė sakė. Ūžė smegenis. o aš buvau užsibrėžus kad jei duosiu tai tik po visko. Bet kadangi pagimdžiau ketvirtadienį, o ta pati mano akušerė užsuko tik sekmadienį vienai minutei pasilabinti, tai tiesiog pasakiau ačiū jai ir tiek. Buvau tikrai malonai nustebinta savo akušerės ir daktarės, o kaip ir sakau, vizitavo paskui kita daktarė, vaiką apžiūrėdavo vis kitas daktaras ir pan. Aš kažkaip šiuo klausimu esu kategoriška
lamour parašė:
man tą patį močiutė sakė. Ūžė smegenis. o aš buvau užsibrėžus kad jei duosiu tai tik po visko. Bet kadangi pagimdžiau ketvirtadienį, o ta pati mano akušerė užsuko t…
as ir pries ta davima...
Tikek_savim parašė:
As ir su niekuo nesitarus,niekam nieko neketinu duot...lemiamoji data jau arteja,labai tiniuosi ,kad viskas bus sklandziai...
po to butinai praneskit kas kaip
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai