jovituskea parašė:
Nezinau mes gulim 231 tai visa seima vyras as ir mazylis. Gal kur ir guldo po kelias
Neguldo po kelias.
Josvainių g. 2, Kaunasjovituskea parašė:
Nezinau mes gulim 231 tai visa seima vyras as ir mazylis. Gal kur ir guldo po kelias
Neguldo po kelias.
Jeigu yra labai daug gimdyvių tai guldo po kelias.aš su pirmąja po gimdymo pirmą naktį gimdykloj net miegojau nes nebuvo laisvos vietos palatoj.tai priklauso kiek nėštukių bus.
Dėl atsidėkojimo.tai neketinam su niekuo tartis.tada davėm tik akušerei bet ir tik po visko.nes prieš gimdymą bandėm paduot tai kategoriškai pasakė,kad jei norėsit padėkosit kai pagimdysit.tai šį kart taip ir darysim.na nebent jau bus kokia ekstra situacija su personalu.bet kiek domėjausi atsakongi visi ten.
jovituskea parašė:
mane irgi iskart pagulde y gimdykla nes nebuvo vietu
Kiek gimdyvių buvo?
vaidlena parašė:
Jeigu yra labai daug gimdyvių tai guldo po kelias.aš su pirmąja po gimdymo pirmą naktį gimdykloj net miegojau nes nebuvo laisvos vietos palatoj.tai priklauso kiek n…
Jie nei vienas prieš gimdymą neima. Visi sako, kad jei jau norėsite atsidėkoti, tai po gimdymo. Užtai man ir patiko, kad nelaksto rankų vokeliui atkišę. Ir šiaip - priežiūra tikrai superinė. Tik vaikų daktarės man nepatiko, bet čia jau kitas skyrius
Dziulyte parašė:
Vaiku yra viena tokia su rusisku akcentu "gerule"pas ja gerriau nieko neklaust..
Jauna tokia, kare kirptais plaukais ?
yra ten kelios "virsininkes"
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai