akwi parašė:
Sveikosturiu klausimą čia gimdžiusioms, ar jei po gimdymo teko siūti nuskausmino? Nes paskaičiau kelis atsiliepimus, kad ne ir išsigandau biški ;D
Manau nenuskausmino, nes skaudejo gerokai. Arba neveike.
Josvainių g. 2, Kaunasakwi parašė:
Sveikosturiu klausimą čia gimdžiusioms, ar jei po gimdymo teko siūti nuskausmino? Nes paskaičiau kelis atsiliepimus, kad ne ir išsigandau biški ;D
Manau nenuskausmino, nes skaudejo gerokai. Arba neveike.
akwi parašė:
Velnias... Reikės pasidomėti, jau nusprendžiau gimdyti čia. Pirmą gimdžiau mažylį tai man atrodo skausmino net papildomai, nors buvau su eipdūru, tai kažkaip bijau …
Nuskausmino, nes gimdziau be jokiu epiduru. Tad tikrai reikejo
Bet jutau
solnike parašė:
Nuskausmino, nes gimdziau be jokiu epiduru. Tad tikrai reikejoBet jutau
Aš irgi be epidūro, bet siuvo gyvą, tik susiuvę kažko suleido
akwi parašė:
Velnias... Reikės pasidomėti, jau nusprendžiau gimdyti čia. Pirmą gimdžiau mažylį tai man atrodo skausmino net papildomai, nors buvau su eipdūru, tai kažkaip bijau …
Aš gimdžiau čia du kartus, pirma karta kai pagimdziau suleido nuskausminamuosius net du kartus, bet man toks skausmas buvo, kad atrodo pjausto ten viska... o dabar kai gimdžiau tai suleido bet nieko neskaudejo, as akuseres klausiu kodel va pries tai skaudejo o dabar, ne tai ji sako as turiu technika kaip reikia daryti, reikia ne tiesiai leisti i kur siuvama, bet i artimus audiniu, tada geriau nusiskausmina
Verdita parašė:
Sveikos. Kaip atsidekojat uz planini cp? Tiksliau kiek duodat😊
As abu kartus daviau po 300eu🙂
rasele0605 parašė:
As abu kartus daviau po 300eu🙂
Aciu uz informacija
as galvojau 200 gydytojui, bet gal per mazai 🙄 ir 50 anesteziologui
Verdita parašė:
Aciu uz informacijaas galvojau 200 gydytojui, bet gal per mazai 🙄 ir 50 anesteziologui
O jūs tariatės su gydytoju? Man cp gydytoja turėtų daryti savo budėjimo metu, o ir cp planinis, manau 200 užteks...anesteziologui išvis neplanuoju nieko duoti...
Mozaika parašė:
O jūs tariatės su gydytoju? Man cp gydytoja turėtų daryti savo budėjimo metu, o ir cp planinis, manau 200 užteks...anesteziologui išvis neplanuoju nieko duoti...…
Kažko nesuprantu, jei pagal indikacijas ir taip planuotas cp, už ką tie € gydytojams?
Taip kai cp turi buti as ir nesuprantu uz ka moketi dar.... noors man buvo su dvyniais cezaris susitarem data, nebuvo jokio iskvietimo, gydytojo darbo metu, vistiek daviau jam pinigu ir buteli tokios pat vertes bet jam turbut pasirode per mazai net nesugebejo ateit pas mane...anesteziologui isvis nedaviau tai puse paros vemiau ziauriai bloga bubo..nors narkozes idealiai pernesu...
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai