Melmada parašė:
Aš kažkaip ir nesitikiu net, tokių patogumų..😄
Tik vadinamomis vip yra. Jeigu pasisektų gauti ja
ten ir mini virtuvėlė ir ecv, dušas.
Josvainių g. 2, KaunasMelmada parašė:
Aš kažkaip ir nesitikiu net, tokių patogumų..😄
Tik vadinamomis vip yra. Jeigu pasisektų gauti ja
ten ir mini virtuvėlė ir ecv, dušas.
leila123 parašė:
Tik vadinamomis vip yra. Jeigu pasisektų gauti jaten ir mini virtuvėlė ir ecv, dušas.
O tų palatų patogumai tikrai tokie butini, kažkaip man pirmąkart atrodo kad ne į viešbutį varau tai ir nesitikiu nieko. Gulejau antroj ginekologiniam su persileidimais ir operacijom, palatos paprastos bet ir jautau kad aš visgi ne namie o ligoninej..
Melmada parašė:
O tų palatų patogumai tikrai tokie butini, kažkaip man pirmąkart atrodo kad ne į viešbutį varau tai ir nesitikiu nieko. Gulejau antroj ginekologiniam su persileidim…
Tikrai nebūtini
žinoma wc ir dušas galėtų būt, kitos labai sunkiai vaikšto, nėra taip lengva nueit į bendrą. Mano asmenine nuomone, galėtų ir vyrų (tėčiu) būti atskiroj patalpoj wc ir dušas.
As gimdziau du kartus sioje ligoninene, po pirmos daug siuuvo, sunku buvo eut, bet bent paejau iki wc, antra karta geriau jauciausi tai is vis nejauciau to diskomforto, kaip moteris rase, gi cia ligonine ne viesbutis🙂 o maista gali laikyti virtuveleje saldytuve, ten beveik niekas nieko nelaiko, o man taip pat atnesdavo naminio maisto, ten ir laikydavau🙂 man cia didziausias pliusas, kad palatos yra vienvietes, nes gali buti tik su leliuku ir su vyru(aisku jei vyras buna)🙂
RED666 parašė:
Na man reikia saldytuvo nes namini maista valgau ligon tai tragedija... o vaiksciot per kolidoriu pvz po cp yra didziausia nesamone..labai pikta jad remontavo ir ne…
Tada renkates gimdyti ten, kur tai bus ;) suremontavo kaip ligoninej, o ne kaip viesbutyje
RED666 parašė:
O tai nera palatoje saldytuvo,tv? Klinikose zymiai geriau ....
O tai jei klinikose negautumet privacios palatos, tai dar ir su kita mama guletumet, ne tik kad be tv..
eri.ka parašė:
O tai jei klinikose negautumet privacios palatos, tai dar ir su kita mama guletumet, ne tik kad be tv..
Na as visada su daktarais tariuosi tai visada gaunu.... todel ir sakau pripratus prie visko
RED666 parašė:
Na as visada su daktarais tariuosi tai visada gaunu.... todel ir sakau pripratus prie visko
Tai tiesiog, jei pries diena buna kazkas uzemes palata, del jusu iskrausto? Ar laiko neuzimta kelias dienas, kol jus atvaziuojate?
eri.ka parašė:
Tai tiesiog, jei pries diena buna kazkas uzemes palata, del jusu iskrausto? Ar laiko neuzimta kelias dienas, kol jus atvaziuojate?
As irgi taip pagalvojau...
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai