Afrodite1 parašė:
O naktinius i gimdykla duoda ar reikia savo turėti?
Duoda, bet vežiausi ir savo. Nors prieš vežant į palatą, dar vienus, švarius davė.
Josvainių g. 2, KaunasAfrodite1 parašė:
O naktinius i gimdykla duoda ar reikia savo turėti?
Duoda, bet vežiausi ir savo. Nors prieš vežant į palatą, dar vienus, švarius davė.
Rasuolle parašė:
O tie naktiniai kaip naktiniai ar tik trumpi marskiniai? nes man norisi ilgesniu tada savo isidėčiau..
Melmada parašė:
O tie naktiniai kaip naktiniai ar tik trumpi marskiniai? nes man norisi ilgesniu tada savo isidėčiau..
Kad zinokit gimdykloj tikrai nesvarbu kokie, o ir savu man butu gaila. Vistik issipurvina jie dazniausiai gerokai
palatoj galima jau ir savo persivilkti.
Insomnia7 parašė:
Gal kas galit įkelti nuotraukų kaip atrodo gimdyklos ir palatos?

Iš interneto, bet atitinka ką mes gavom. Gimdykla kaip palata atrodo, didelė, erdvi, man visa laiką mintys lakstė ar aš čia taip ir gimdysiu? Ta prasme šitoj paprastoj lovoj
Minusas, nėra wc (gal netyčia kokią turi su wc gimdykla), aš buvau toje kur foto su dušu. Palatos gražios, tvarkingos, 2 lovos (guldo po vieną, tai realiai antra lova tėčiui), vystymo stalas, didelė spinta, kriauklė. Vėl tas pats minusas nėra wc. Kaina tėčiui 4 eur su centais. Turi palatu ir su wc ir dušu, bet dažniausiai jos ir būna užimtos, kai kurias laiko po Cezario duoti (ir vadinasi po operacinė palata). Bet kokiu atveju tik papuolus į gimdykla rezervuokites jdub, kad norėsit palatos su dušu, jei bus laisva gausit.
leila123 parašė:
Iš interneto, bet atitinka ką mes gavom. Gimdykla kaip palata atrodo, didelė, erdvi, man visa laiką mintys lakstė ar aš čia taip ir gimdysiu? Ta prasme šitoj papras…
O tai nera palatoje saldytuvo,tv? Klinikose zymiai geriau ....
RED666 parašė:
O tai nera palatoje saldytuvo,tv? Klinikose zymiai geriau ....
Aš kažkaip ir nesitikiu net, tokių patogumų..😄
Melmada parašė:
As du gimdymus turejus kai gulejus tik tokiose tai keista biski :))
Melmada parašė:
Bent jau mes klinikose gulejom mokamoj palatoj, vyrui ten buvo fotelis-lova, buvo ir tv, ir mazas saldytuviukas, ir wc su dusu. O gimdykloj wc ir dusas buvo
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai