miaumia parašė:
Sveikos. Ar norint pasidaryti echoskopija tikrai nereikia registruotis? Gyva eile ten? Nes kai skambinau sake atvykt treciadieni, tik valandos nepamenu nuo keliu ik…
Pirmadieni, trečiadieni ir penktadieni nuo 10 iki 11h
Josvainių g. 2, Kaunasmiaumia parašė:
Sveikos. Ar norint pasidaryti echoskopija tikrai nereikia registruotis? Gyva eile ten? Nes kai skambinau sake atvykt treciadieni, tik valandos nepamenu nuo keliu ik…
Afrodite1 parašė:
O ačiū labai
Melmada parašė:
Tai tada kažkiek ir džiugu, nes galvoju jei tie visi: rieke duonos, kubelis sviesto ir slapenke tai nebutu ka valgyt, bet jei nors kiek primena namini skanu maista…
Na cia gal zmones namie taip valgo kaikurie, bet manau kad nedauguma 🙈 Man tai maistas tragedija buvo, as taip prastai namie tikrai nevalgau. 🙈
Asvija parašė:
Na cia gal zmones namie taip valgo kaikurie, bet manau kad nedauguma 🙈 Man tai maistas tragedija buvo, as taip prastai namie tikrai nevalgau. 🙈
Kiek žm,tiek nuomoniu
Man maistas-super!
Žinoma,juk tai ligoninė,o ne namai
Asvija parašė:
Namuose aišku skaniau ir geriau. Bet man ligoninėj normali košė buvo pusryčiams, užkandžiam jogurto, vaisių. Pietums normali kulsis buvo ir sriuba, vakarienei tikrai skanus varškės apkepas.
Tikrai skanu kaip ligoninėj
Melmada parašė:
Mamytės, kaip duodamas maistas šioje ligoninėje, kai gulėjau ne dėl nėštumo gavau tai.. tragedija. Tad ir klausiu ar katik pagimdžiusių irgi nelepina? Nes na tarkim…
Kai aš gimdžiau, tai maistas buvo normalus, tik avižinės košės ir kiaušinių ir šiaip nevalgau, tai nevalgiau ir ten. Dar ir vyrui užteko.
Novasta parašė:
Jei nesate labai išranki - maistas tikrai tiks. Man asmeniškai maistas buvo normalus 🙂 juk tai ligoninė, o ne viešbutis. Prisegu keletą foto iš praėjusių metų.…
Ir cia ryto arba vakaro tokie. Pietum tai sriuba su normaliu kokiu patiekalu (maltinukas, vistiena, zuvis, kugelis).
Abi gimdziau cia. Maisto neleidau net vezti, nes pilnai uzteko.
Melmada parašė:
Ar gimdymo metu gali būti kad dalyvaus rezidentai? Ar ispeja pries tai?
Bent as, per du gimdymus, apskritai ten rezidentu nemaciau ir nesutikau.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai