Zazzaa parašė:
Jokiu nerezervuoja? Pas mane planinis cp, tai tiktu vip arba ta vadinama pooperacine su wc ir tuoletu.. 🤷🏻♀️
Aš po paprasto gimdymo gavau vip, paprašėm, buvo laisva ir įleido.
Josvainių g. 2, KaunasZazzaa parašė:
Jokiu nerezervuoja? Pas mane planinis cp, tai tiktu vip arba ta vadinama pooperacine su wc ir tuoletu.. 🤷🏻♀️
Aš po paprasto gimdymo gavau vip, paprašėm, buvo laisva ir įleido.
Zazzaa parašė:
Aciu uz issamu atsakyma, o kiek laiko laike ligonineje po cp?![]()
Treciadieni operavo', o sestadieni isleido, nes vietine ir ne pirmas vaikas (pametinuke, tai ir su zindymu sviezios zinios, jokiu bedu)
Pirmadieni tik atvaziavau i ta pati skyriu ir budejusi akusere istrauke siulus. Nei minutes neuztruko.
Iprastai butu israse pirmadieni istraukus siulus.
solnike parašė:
Treciadieni operavo', o sestadieni isleido, nes vietine ir ne pirmas vaikas (pametinuke, tai ir su zindymu sviezios zinios, jokiu bedu)Pirmadieni tik atvaziavau…
Gal tada ir mane kaip vietinę išleis ankščiau 🤔🤞🏻 Labai jau nemėgstu aš tų ligoninių 🙈
Zazzaa parašė:
Gal tada ir mane kaip vietinę išleis ankščiau 🤔🤞🏻 Labai jau nemėgstu aš tų ligoninių 🙈
Svarbu, kad gerai jaustumetes
ir gerai atrodytu pjuvis. Aisku judejau letokai, bet visumoj buvo gerai. Ir su maitinimu buvo tobulai (su pirmaja vargau, nors naturaliai gimdziau. Po naturalaus gimdymo net ilgiau gulejau butent del papuliu :D). Todel lengvai isleido
Pasiule ir sutikau. Galejau zinoma likti ilgiau, nebutu isvare iki pirmadienio
(jei buciau ne kaip jautusis del pjuvio)
Zazzaa parašė:
Aciu uz issamu atsakyma, o kiek laiko laike ligonineje po cp?![]()
CP buvo ketvirtadienį, išleido pirmadienį ryte 🙂
Gal kas nors gulėjo klinikinej ligoninej dienos stacionare? 🥺
Kiek internete skaičiau tai ten tvarka tokia- diena praleidi ten, o nakčiai išleidžia namo. Ar tikrai taip yra?
Nes man ginekologė sakė, jei dar pradėsiu teplioti-iškart siuntima duos I klinikine ligonine 🤭
Ir kiek ten maždaug gulėjote? Kiek palatoje nėštukiu?
Metamorfozė parašė:
Gal kas nors gulėjo klinikinej ligoninej dienos stacionare? 🥺
Kiek internete skaičiau tai ten tvarka tokia- diena praleidi ten, o nakčiai išleid…
Nebūtinai išleidžia žiurint kokiu reikalu gulates. Aš gulėjau su operacija tai išleido tą pačią diena, tik išklausinėjo ar tikrai gerai jaučiuos, palatos kaimynė gulėjo 10-ta dieną net, dienos stacionare. Palatoje dvi buvom
LaQueen parašė:
Nebūtinai išleidžia žiurint kokiu reikalu gulates. Aš gulėjau su operacija tai išleido tą pačią diena, tik išklausinėjo ar tikrai gerai jaučiuos, palatos kaimynė gu…
Na mane siùsti žada Dėl gresiančio persileidimo... nes pateplioju, nustoju, paskui vėl pateplioju. Anasyk matė kad gimdoje yra atsisluoksniavimu, patare tausojantį rėžima 🥺 bet neguldė...
Dabar vėl siùs mane... tai tikriausiai guldys...
Metamorfozė parašė:
Na mane siùsti žada Dėl gresiančio persileidimo... nes pateplioju, nustoju, paskui vėl pateplioju. Anasyk matė kad gimdoje yra atsisluoksniavimu, patare tausojantį …
Tai manau ir žiūrės pagal situacija, bet neskuba jie ten išleist
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai