RED666 parašė:
O tai nera palatoje saldytuvo,tv? Klinikose zymiai geriau ....
Nejuokaukit, klinikose tragedina palyginus su antra ligonine😂
Josvainių g. 2, KaunasRED666 parašė:
Nejuokaukit, klinikose tragedina palyginus su antra ligonine😂
Melmada parašė:
O tie naktiniai kaip naktiniai ar tik trumpi marskiniai? nes man norisi ilgesniu tada savo isidėčiau..
Normalūs, iki kelių buvo, nors aš beveik 180cm ūgio
leila123 parašė:
Tik vadinamomis vip yra. Jeigu pasisektų gauti jaten ir mini virtuvėlė ir ecv, dušas.
Aš gulėjau vip, tv netrūko, o tikrai patogu, wc, dušas, mini virtuvėlė.
RED666 parašė:
Kažkaip TV, manau, joks privalumas 😁 mes su vyru per tas tris dienas neturėjom laiko žiūrėti TV. Mažiukas buvo svarbiausia.
Baby parašė:
Kažkaip TV, manau, joks privalumas 😁 mes su vyru per tas tris dienas neturėjom laiko žiūrėti TV. Mažiukas buvo svarbiausia.
Mes irgi nepasigedom
Rasuolle parašė:
Mes irgi nepasigedom
O man vyras atveze laptopa su prirasytais serialais
tyliai del fono veike. Bet realiai nebuvo kada ziureti. Ramybes akimirkomis ziurejau i maza savo zmogeliuka
Sveikos noriu palikti atsiliepimą, kad kitom būtu lengviau apsispresti. Gimdyti gimdžiau pati , bet nepavyko kai kilo rizika vaikui , gydytojai greit veikė ir išvežė cezariui. Viskas praėjo gerai. Laikė 6d , nes siūlus turėjo išimti. Likau su vyru visas dienas. Jam kainavo para nepilnai 5 eu. Tai už visas dienas sumokėjom 27 eu. Palatu su patogumais nebuvo, nes norejom, bet mums labai pasiseke , nes priešais palata buvo wc ir dušas ir šalia virtuvėlė. Personalas nuostabus, buvo keli gyd. mažiau malonus , bet visur tokiu pasitaiko. Priežiūra puiki. Maitinti nesisekė , tai čia yra žindymo specialystė , kuri labai padėjo. Dar neviskas sklandžiai, bet jau į ta puse. Maistas pusėtinas. Jei reiktu rinktis antra karta gimdyti, tai rinkčiausi vėl čia
solnike parašė:
O man vyras atveze laptopa su prirasytais serialaistyliai del fono veike. Bet realiai nebuvo kada ziureti. Ramybes akimirkomis ziurejau i maza savo zmogeliuka :…
Man tai ne tas rūpėjo, visur skaudėjo, kadangi vyras buvo, tai stengiausi pasnausti.
Sveikos 😊 man iki gimdymo dar laaaaaabai toli 😊
Bet pradėjau domėtis Kauno ligoninėmis. Visada sakiau, kad jei Kada teks gimdyti, tai tik Kauno Klinikose. Ir kai pradėjau domėtis, na man pasidarė baisu... ten tos palatos, tas konvejeris 🤦♀️
Ir labai nustebau, kad tik kelios yra privačios, kuriose yra fotelis (vyrui).
Tai nusivylusi pradėjau domėtis Klinikine Ligonine. Ir matau, kad čia salygos labai puikios, na kiek iš komentaru supratau.
O sakykit yra bendru palatu, ar visos privačios?
Ir kadangi dar nauja nėštukė, tai toks klausimas: sakykim prasideda sarėmiai, tai aš Galiu važiuot betkur? Ar tai Klinikos Ar klinikine ligonine ar Mažylio gimdymo Namai?
Ar čia reikia tartis?
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai