Džene parašė:
Labutis! O dar abi Lejos!![]()
Na tikrai, kad sutapimas nerealus
Džene parašė:
Na tikrai, kad sutapimas nerealus
mazulielis parašė:
Dzene gal toks dalykas jums pravestu. Kaip tik uzmaciau![]()
m.kartu.lt/kaunas/akcija/pagalvele
aciukas
bet ji labai saukia kai paguldau ant soniuko ir neleidziu issiliesti ant nugarytes
Irina88 parašė:
Na tikrai, kad sutapimas nerealus![]()
super!
Tu 88 gimimo?
As 87
Aciu uz savo istorija del spuogeliu
tikiuosi ir mums praeis savaime
Džene parašė:
Turim problemele! Lejyte visad sukasi miegoti tik i viena puse todel deformuota jau galvytekovojam visaip su tuom, ir lovytej jau antra sav miega kitam gale bet ji vistiek suka galvyte i ta puse, ir paguldau ant soniuko o ji vistiek verciasi i ana, ir supynej guldau ant kito soniuko ir kai miega stengiuosi atsukti galvyte i kita puse
su kakliuku viskas tvarkoj, sukinejam mes galvyte i abi puses, tikrai nelinksta i viena puse, ir jau gana gerai nulaiko galvyte
bet vat jai patogiau ant tos puses miegoti ir viskas! Ka daryti, kaip dar su tuom kovoti???
Ir dar, niekaip mums nepraeina pabertas veidukas, vis daugau ir daugiau, jau sunerimau jog savaime nebepraeis, spuogeliai plinta ir jungiasi i plemus, odele siurksti...![]()
as ta pacia problemele turejau, tik, kad anksciau pagalvojau, kol nesideformavo, nes mus perspejo ne vienas, kad reikia ne ant vieno sono guldyti. Manoji taip pat miegodavo tik ant vieno sono. Labai nepatikdavo ant kito. Issprendziau problema taip: mes miegam su maze kartu. Ir ji visad megsta miegoti i mane atsisukusi. Tai as tiesiog pakeiciau savo gulejimo puse ir jai teko prisiderinti miegoti ant kito sono. aisku pazirzeno viena vakara, bet ismiegojo puikiausiai ir dabar miegam ant kito soniuko
. Tai dabar pokaituko ir i savo lovyte gulasi ant betkokio sono. Gal ir jumi tai pades
Džene parašė:
gydytoja mate, sako ji miega ant tos puses... ir liepe guldyti i kita lovytes gala, taip ir padariau bet jai jokio skirtumo...![]()
Gulkis kartu su ja, atsuk ja i save, taip ji tikrai nenores nusisukti. Arba maitink lovoj guledama ir is to papulio, kuris ja privers guleti ant reikiamo sono. Ji bevalgydama uzmigs ir pripras.
Džene parašė:
Nieko sau
mes gi dar turim dvi Sofijas irgi ta pacia diena gime gruodzio 27d.
Maniškė irgi užsispyrusi suka galvą tik į vieną pusę.
Pakabinu žaisliuką, tai ji nusprendžia žiūrėti į mane. Nu gerai... apsuku, kad žiūrėtų į mane, bet pasukusi galvytę į reikiamą pusę. ir ką? tada jai įdomesnis žaisliukas.
kad tik nereikėtų sukti galvos. Na bet dar panikos nekeliu - priveiksiu aš ją.
Nusprendžiau kiek apsišviesti kaip mama, gal kuri skaitėte šio autoriaus knygas? kaip šita? Ar verta pirkti? gal kokią kitą rekomenduotumėt?
www.knyguklubas.lt/pirmieji+penkeri+gyvenimo+metai.html
mamuler parašė:
as ta pacia problemele turejau, tik, kad anksciau pagalvojau, kol nesideformavo, nes mus perspejo ne vienas, kad reikia ne ant vieno sono guldyti. Manoji taip pat miegodavo tik ant vieno sono. Labai nepatikdavo ant kito. Issprendziau problema taip: mes miegam su maze kartu. Ir ji visad megsta miegoti i mane atsisukusi. Tai as tiesiog pakeiciau savo gulejimo puse ir jai teko prisiderinti miegoti ant kito sono. aisku pazirzeno viena vakara, bet ismiegojo puikiausiai ir dabar miegam ant kito soniuko. Tai dabar pokaituko ir i savo lovyte gulasi ant betkokio sono. Gal ir jumi tai pades
![]()
aciu, saunu jog jums padejo, meginsiu ir as taip pagulineti su ja
Eckaja parašė:
Nieko saumes gi dar turim dvi Sofijas irgi ta pacia diena gime gruodzio 27d.
![]()
Taip taip
mamuler parašė:
Taip taip![]()
Bet ir sutapimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai