Silke parašė:
Maniškė irgi užsispyrusi suka galvą tik į vieną pusę.Pakabinu žaisliuką, tai ji nusprendžia žiūrėti į mane. Nu gerai... apsuku, kad žiūrėtų į mane, bet pasukusi galvytę į reikiamą pusę. ir ką? tada jai įdomesnis žaisliukas.
![]()
kad tik nereikėtų sukti galvos. Na bet dar panikos nekeliu - priveiksiu aš ją.
Nusprendžiau kiek apsišviesti kaip mama, gal kuri skaitėte šio autoriaus knygas? kaip šita? Ar verta pirkti? gal kokią kitą rekomenduotumėt?
www.knyguklubas.lt/pirmieji+penkeri+gyvenimo+metai.html
Turim.sia knyga. Mano nuomone apie ja nevienareiksmiska. Tai l stora knyga apimanti daigybe temu, savotiska enciklopedija, atsiverti pvz, pitmas menuo ir visos aktualios temos paliestos, plius dar aprasytos galimos ligos ir net vaikisku patiekalu receptai. Taigi, paskaitineti ja tikrai naudinga, tik nereikia visko imti uz gryna piniga. Nes vietomis parasuta neteisingai arba bent jau labai gincytinai, pvz, apie zindyma, vietomis yra priestaravimu, 0 vietomis tiesiog reklama, pvz, siuoloma naudoti wiona sauskelnes ar bepanthen krema daugybeje vietu. idomi ir tai kad jos vienas is autoriu Vingras yra gydytojas amziuje jis parases sovietmeciu knyga jauniems trvams kuria remdamiesi mano tevai augino mane! ir tada jis aiskino kad butinai reil maotint pagal valandas ir kita tiomet populoaria tiesa o dabar raso kad tai aygyvenas dalykas ir kaip blogai tuomet mamos dare:)) zo ner blogai ja tureti nes suzinai ko nezinai, bet suzinojus reik patikrint dar kotam saltinyje

kovojam visaip su tuom, ir lovytej jau antra sav miega kitam gale bet ji vistiek suka galvyte i ta puse, ir paguldau ant soniuko o ji vistiek verciasi i ana, ir supynej guldau ant kito soniuko ir kai miega stengiuosi atsukti galvyte i kita puse