nematoma123 parašė:
Sveikos mamytes! Nakti taip plogai miegojau, bet ne del to, jog kazka skauda, bet siaip visokios mintys lindo i galva
Vyras rodos taip saldziai miega, o as blaskiausi per nakti, tai paryciais matyt buvau isvargusi ir tik pries gera pusvalanduka akytes pramerkiau
Suo ir tas nekele, i lauka nesiprase, matyt zinojo kaip man svarbu pailseti
Siandien prasidejo 36 savaite, liko ne tiek ir daug. Laukiu ir bijau tos dienos, nes nezinau ko tiketis, o plius svetimoje salyje. Raminu save, kad visos pagimdo ir as pagimdysiu.
Plius tik atsikelus ryte gaunu laiska is vienos drauges, kuri pries gera menesiuka pasigimde sunu. Labai smulkiai isdeste, ispeike viska apie midwife, kuri pasirodos irgi bus mano midwife, tai dabar mane nuteike taip, kad nezinau nei ka galvoti, nei ka daryti.Atsiait jokios informacijos nesuteike nei per gimdyma, nei po jo, labiau rupejo, kad mano drauge pasirasytu reikiamus popierius uzmokesciui gauti, o po to dingo kaip i vandeni ir tik po gimdymo pasirode
apsauke, kad bambutes nenuvale ir t.t., o kad niekas jai neparodo kaip, tai ne esme
Mano drauge turejo cezario pjuvi, paskutine minute viskas pasisuko taip, kad teko imti vaikeli, pradejo dusti
Man patare kol turiu laiko pasiieskoti kitos midwife ir tiketis geresnio aptaravimo, daugiau pagalbos ir informacijos. Siaubas kazkoks, nezinau ka daryti????
Labutis
Prisidedu,siandien prie Tawes,taip esu beweik be miego siandien...
kas pora walandu,jeigu ne kas walanda,prasibudinejau,labai pilwukas tampesi...
beto susapnawau,net tris kosmarus
bet tokius baisius...
wiename,labai susimusiau su broliu...antrame,ispriewartawo,mano mazaja sesute,treciame,buwusio mergyte dingo...o as ieskojau jos su kitu leliuku dar ant ranku...
baisu,dabar dar purtausi,neina atsigauti
As Tawo wietoje,neimciau per daug i galwa...nusiramink,ir negalwok,kad ir Tau taip bus