braskyte22 parašė:
Pas mane,ramus,nebuna nei dienos![]()
wisa nestuma spurda,kasdiena nuo tada,kai pradejau jaust judesiukus,jauciu wisad...net ir nakti,pabundu nuo jo spurdejimo![]()
![]()
mano lialia irgi juda bet kazkaip siom dienom ne taip daznai
braskyte22 parašė:
Pas mane,ramus,nebuna nei dienos![]()
wisa nestuma spurda,kasdiena nuo tada,kai pradejau jaust judesiukus,jauciu wisad...net ir nakti,pabundu nuo jo spurdejimo![]()
![]()
vredzina parašė:
Jeigu wisai nebejaustum,judesiuku,kreipkis pas daktarus,o jeigu tik aprimo,bet juda,nereikia pergywenti,pas kitas aplamai gana ramiai leliukai nestumo metu buna
braskyte22 parašė:
Jeigu wisai nebejaustum,judesiuku,kreipkis pas daktarus,o jeigu tik aprimo,bet juda,nereikia pergywenti,pas kitas aplamai gana ramiai leliukai nestumo metu buna![]()
ketwirtadieni skano waziuosiu tai kai pamatysiu lialia gal tada ramiau bus
vredzina parašė:
ketwirtadieni skano waziuosiu tai kai pamatysiu lialia gal tada ramiau bus![]()
As pirmadieni
Aisku bus ramiau,bent jau man po kiekwieno skano,faina pasidaro
braskyte22 parašė:
As pirmadieniAisku bus ramiau,bent jau man po kiekwieno skano,faina pasidaro
![]()
aga
kai pamatai sawo lialiu
Dodi2012 parašė:
as vakar isitikinau kad mano kudikis girdi,vakar darbe duris taise gelezines ir trinktelejo idiotas salia manes, vaikiukas taip isigando, taip strygtelejo, vargsiukas, as dalekus ta seni taip aprekiaukad mano lialiu isgasdino
po to lialiu glosciau ir raminau
![]()
Tas faktas,reaguoja i garsus,bet wa kuri man paaiskins,kai gimsta tai kuri laika negirdi leliukas...kaip,pilwukegirdi,gimes ne
braskyte22 parašė:
Tas faktas,reaguoja i garsus,bet wa kuri man paaiskins,kai gimsta tai kuri laika negirdi leliukas...kaip,pilwukegirdi,gimes ne![]()
mes kine kai buwom tai nuo stipresniu garsu atrode kad lyg sokineja
braskyte22 parašė:
Tas faktas,reaguoja i garsus,bet wa kuri man paaiskins,kai gimsta tai kuri laika negirdi leliukas...kaip,pilwukegirdi,gimes ne![]()
sito as negirdejau kad negirdi gimes kad nemato jis jam ten viskas susilieje ar atvirksciai kazkas pasakojo mato bet kad negirdi tai dar negirdejau tokio navaroto,tik zinau kad vaikai nereaguoja i garsus kaip mes gali miegot ir prie muzikos ir prie teliko ir suniui sulojus (jei buvo gimdoje girdejes ta lojima aisku) neprabus ir neprades verkt. na nezinau sneku is ka girdejus ne is patirties
Dodi2012 parašė:
sito as negirdejau kad negirdi gimes kad nemato jis jam ten viskas susilieje ar atvirksciai kazkas pasakojo mato bet kad negirdi tai dar negirdejau tokio navaroto,tik zinau kad vaikai nereaguoja i garsus kaip mes gali miegot ir prie muzikos ir prie teliko ir suniui sulojus (jei buvo gimdoje girdejes ta lojima aisku) neprabus ir neprades verkt. na nezinau sneku is ka girdejus ne is patirties![]()
as irgi girdejau kad gime kazkiek laiko negirdi jog
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai