Sandraaa parašė:
Aciu labai, jei ne si tai kazkuri kita tikrai sulauksim🤞🥰
Daug žadantis grafikėlis 🥰
Sandraaa parašė:
Tukaaa parašė:
Sveiki,kaip tas dilgčiojimas jums jaučiasi?man jau 3diena lyg makštyje tokia vibracija užeina 🤔 šįryt testą pasidariau neigiamas ir 1 d vėluoja, nesuprantu kas daro…
O žinot kada buvo ov? Nes gal vėlesnė ov ir dėl to vėluoja 😊
Sandraaa parašė:
Puikus grafikelis, manau daug zadantis ir viltingas!🤞🤞🤞 as ir nesitestavau si ryt ,išlekiau i darba,skubėjau 😀 bet jau menesines siom dienom turi prasidėti ryt po ryt tai tuoj bus aisku 🙂
Pupsika parašė:
Svajokle321 parašė:
Puikus grafikelis, manau daug zadantis ir viltingas!🤞🤞🤞 as ir nesitestavau si ryt ,išlekiau i darba,skubėjau 😀 bet jau menesines siom dienom turi prasidėti ryt po …
Nu tikrai akis ryte ispuciau 😁 ir pirma mintis kad nejaugi susirgau, na bet dabar prasijudinau ir jauciuosi gerai, lyg nieko ner blogo, tai tikekim kad pranasauja kazka grazaus, tik reik neprisisvajot, nes po to liudeselis didesnis bus
O jus Svajokle lauksit mm dienos ir nebesitestuosit? Ar dar bandysit gadint testa?🤭
OksanaD parašė:
Merginos,aš su klausimu tokiu,jeigu žirniukas bandytų bėgt tai nėštumo testai blanktų? Nebūtų antra juostelė ryški ?
Laba, man praejusi cikla pradejo vaiduokliaut testai ir po to nyko tas vaiduokliukas ir anksciau 2 dienom mmm atejo... bet jus neissigaskit, ar vienodus testus lyginat? Ar visada tik su koncentruotu slapimu?
OksanaD parašė:
Merginos,aš su klausimu tokiu,jeigu žirniukas bandytų bėgt tai nėštumo testai blanktų? Nebūtų antra juostelė ryški ?
Tai jeicjau žinot, kad yra žirniukas - nebesitestuokit. Nes jie gali ir nebut vienodo ryskumo. Gali itakoticskysciai ir panasiai. Jei neramina kazkas - pasidarykite kraujo tyrima ir bus ramu 😊
Tukaaa parašė:
Sveiki,kaip tas dilgčiojimas jums jaučiasi?man jau 3diena lyg makštyje tokia vibracija užeina 🤔 šįryt testą pasidariau neigiamas ir 1 d vėluoja, nesuprantu kas daro…
Man labiau kur gimda, tikrai ne zemiau, net sunku paaiskinti, ta jausma 🙈 bet jau seniai praejo, skaiciau kad del hormonu pokyciu taip gali buti ir kad arteja ov, taip ir buvo, ne uzilgo ir atejo ov 🙂 bet jusu siek tiek kita situacija, tai neaiksu, kodel jums taip jauciasi 🤷♀️
Sandraaa parašė:
Nu tikrai akis ryte ispuciau 😁 ir pirma mintis kad nejaugi susirgau, na bet dabar prasijudinau ir jauciuosi gerai, lyg nieko ner blogo, tai tikekim kad pranasauja k…
Manau dar viena sugadinsiu testa ,gryzus vakare😀🤞ir jusu lauskiu testuko dar,sis grafikelis jums tikrai daug zadantis atrodo🤞
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai