Svajokle321 parašė:
Va po kiek laiko atsirado tokia ,ir jums sie meta isdziuvimo linijas?😃🧐
Facelle man nemetė niekad
Svajokle321 parašė:
Facelle man nemetė niekad
Svajokle321 parašė:
Man sie irgi niekad nemete isdziuvimo, isskyrus uzvakar isdziuves buvo su aiskiu bruksneliu, bet sekanciom dienom neisryskejo. O jusu atveju gali buti visaip, yra tikrai tokiu atveju kai bruksnelis isryskeja tik isdziuvus ir veliau pasitvirtina nestumas 😊
Sandraaa parašė:
Man sie irgi niekad nemete isdziuvimo, isskyrus uzvakar isdziuves buvo su aiskiu bruksneliu, bet sekanciom dienom neisryskejo. O jusu atveju gali buti visaip, yra t…
Na matyt pasitaiko su isdziuvimais ir sitie tada,jeigu ir jums vakar sios firmos testas metė isdziuvima su aiskiu bruksneliu 🙂
Svajokle321 parašė:
Na matyt pasitaiko su isdziuvimais ir sitie tada,jeigu ir jums vakar sios firmos testas metė isdziuvima su aiskiu bruksneliu 🙂
Na as dar neatmeciau kad sis ciklas visai nurasytas, gal maza ka kas ir kabinas, aisku turetu rysketi, bet ir testuotis su skirtingais testais nebandziau, nes isvykus is namu, ner kada ir kaip 😁 ryt poryt galutinai isaiskes 🤭 ir i jusu isdziuvimus kreipciau demesi jei is eiles vienas po kito taip isdziusta, gi jei pasitaikytu toks, tai gal vienas kitas, kaip ir kitos nares pasisake kad nelinke jie isdziuvimo mesti
Sandraaa parašė:
Na as dar neatmeciau kad sis ciklas visai nurasytas, gal maza ka kas ir kabinas, aisku turetu rysketi, bet ir testuotis su skirtingais testais nebandziau, nes isvyk…
Na taip kol mm neatejo viltis yra🤞🤞😊 man maudzia pilva lyg pries mėnesines, jos turėtų pasirodyti +- poros dienų begyje,krutine jautroka sunki,visi simptomai kaip ir pms atitinka man 🙂 tai tuoj ir išaiškės 🙂 o but gerai kad tas isdziuvimas butu ne isdziuvimas mums abiems 😃🤞
Svajokle321 parašė:
Na taip kol mm neatejo viltis yra🤞🤞😊 man maudzia pilva lyg pries mėnesines, jos turėtų pasirodyti +- poros dienų begyje,krutine jautroka sunki,visi simptomai kai…
Ir nereik dar prarast vilties 😊🤞 man dabar pagrindinis rodiklis yra bt, idomu ar ryt prades kristi, jei kris, viskas aisku ir be testo, jei ne, bus matyt 🤭 ka as jauciu kitaip nei visada, tai man krutine nebuna jautri, ir dabar nera, bet speneliai neiprastai jautrus, ir siandien visa diena maudzia nugaros apacia, net nezinojau kad cia toks gali buti simptomas, tik dabar pasidomejau 😄 o gal viskas tik sutapimas ir labai atidus saves stebejimas ko nepastebeciau jei negalvociau 🙂
Mmm turetu irgi prasideti mazdaug uz keliu dienu, tikekimes visgi nesulaukti 😮💨
Sandraaa parašė:
Ir nereik dar prarast vilties 😊🤞 man dabar pagrindinis rodiklis yra bt, idomu ar ryt prades kristi, jei kris, viskas aisku ir be testo, jei ne, bus matyt 🤭 ka as ja…
Linkiu kad jums abiems tai nebutu isdziuvimas ❤️ labai lauksim
FoxLady parašė:
Kokie dar pozymiai yra?![]()
Krutine labai skauda, pavalgius iskart issipuciu 🤣 lyg atsiranda toks blogumo jausmas. Ne pykina, bet kazkoks sleikstulys karts nuo karto uzeina
BusKaipBus11 parašė:
Man blemba jau trecia diena dilgcioja gimda, nestipriai, bet daznai.. butu koks 7-10dpo tikrai galvociau implantacija, o kai 17cd net nezinau ir ka galvot, net ov p…
Sveiki,kaip tas dilgčiojimas jums jaučiasi?man jau 3diena lyg makštyje tokia vibracija užeina 🤔 šįryt testą pasidariau neigiamas ir 1 d vėluoja, nesuprantu kas darosi,bet erzina tas dilgčiojimas
Rožynė parašė:
Linkiu kad jums abiems tai nebutu isdziuvimas ❤️ labai lauksim
Aciu labai, jei ne si tai kazkuri kita tikrai sulauksim🤞🥰
O sio ryto 12 DPO bt soko stipriai i virsu 😯 dabar reikia atmesti sirgimo/ persalimo fakta, lyg nieko blogo nejauciu, bet jauciuos "silta" 🫢 testo nusprendziau siryt nesidarysiu, popiet vaziuoju namo, tada ir reiks ziuret, nes esant sveciuose man daug nepatogumu sukelia ir reik skubet 😁 tai nezinau, teks apsisarvuoti kantrybe 🫠per diena dar galesiu atmesti sirgima, arba priimti sio ryto bt kaip tikra 🤭
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai