Sandraaa parašė:
Deja deja, bet mane vakarykstis testas bus apgaves, siandien gyvai vos iziurimas vaiduokliukas, 10 dpo, nuojauta jau kuzda kad keliausiu i kitus metus 🤔
Na taikrai matosi , gal vertetu kita testuka pasidaryt? ☺️
Sandraaa parašė:
Deja deja, bet mane vakarykstis testas bus apgaves, siandien gyvai vos iziurimas vaiduokliukas, 10 dpo, nuojauta jau kuzda kad keliausiu i kitus metus 🤔
everglow parašė:
Na tikrai matosi šešėlis, bet beveik pas visas, kas livsane nuotrauką įkelia, matosi, jau aš juos prie nepatikimų priskirčiau
Aha livsane uzsipirkau dar iki suzinant kad jie tuos seselius meta 😁
Rožynė parašė:
Vakar vakare dariaus facelle, buvo tuscias, tik po to atsirado isdziuvimo linija, del ko nustebau nes facelle isdziuvimo man anksciau nesimatydavo. Dar dariau siryt shein melynus, jie nieko nerodo, nu gal koks seseliukas lengvas, tik bedziustant paryskeja. Turiu dar viena facelle bet pasilaikysiu ryt poryt ji, nebeturesiu kur nusipirkti ant svenciu 😁 siaip iki mmm dar 4 dienos... tai visiskai vilties neprarandu bet jau labai kritiskai vertinu ta seseli, jei butu paryskejes nuo vakar sakyciau tikrai kabinas, bet dabar jei tik tokie plaukioja tai nerimti tada 🤭
Aistė22 parašė:
Labas rytas, man jau po tiek testų irgi akys kažką mato😂😂
Bet jums gi jau tiek mėnesinės vėluoja,ar klystu?jau manau ne tokių šešėlių ieškot reikėtų.
Aistė22 parašė:
Labas rytas, man jau po tiek testų irgi akys kažką mato😂😂
Bet jums gi jau tiek mėnesinės vėluoja,ar klystu?jau manau ne tokių šešėlių ieškot reikėtų.
Asturiusave parašė:
Taip, vėluoja 8 dieną, bet ginė sakė, kad ov buvo stipriai nusikėlus
Aistė22 parašė:
Man irgi atrodo, kad į pievas aš einu kai vėluoja tiek mm, nes jau turėtų but ohoho ryškuolis, nu bet kai ginė pasakė, kad ov labai nusivėlino ir liepė toliau testu…
Tik nusipirkit kitokius testus. Šitų neaiškus jautrumas 🤷🏻♀️ Geriau drogo ar livsane, kurie anksčiausiai parodo
Pupsika parašė:
Tik nusipirkit kitokius testus. Šitų neaiškus jautrumas 🤷🏻♀️ Geriau drogo ar livsane, kurie anksčiausiai parodo
Nėra drogo pas mane, turiu siromed srovinį ir amedi srovinį.
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai