Aistė22 parašė:
Labas rytas, man jau po tiek testų irgi akys kažką mato😂😂
Bet jums gi jau tiek mėnesinės vėluoja,ar klystu?jau manau ne tokių šešėlių ieškot reikėtų.
Aistė22 parašė:
Bet jums gi jau tiek mėnesinės vėluoja,ar klystu?jau manau ne tokių šešėlių ieškot reikėtų.
Aistė22 parašė:
Asturiusave parašė:
Taip, vėluoja 8 dieną, bet ginė sakė, kad ov buvo stipriai nusikėlus
Aistė22 parašė:
Man irgi atrodo, kad į pievas aš einu kai vėluoja tiek mm, nes jau turėtų but ohoho ryškuolis, nu bet kai ginė pasakė, kad ov labai nusivėlino ir liepė toliau testu…
Tik nusipirkit kitokius testus. Šitų neaiškus jautrumas 🤷🏻♀️ Geriau drogo ar livsane, kurie anksčiausiai parodo
Pupsika parašė:
Tik nusipirkit kitokius testus. Šitų neaiškus jautrumas 🤷🏻♀️ Geriau drogo ar livsane, kurie anksčiausiai parodo
Nėra drogo pas mane, turiu siromed srovinį ir amedi srovinį.
Pozityvioji parašė:
Sveikos, pradejau sekti OV, ir matau, kad rezultatuose yra ne visai ryski antra linija. Ar tai reiskia, kad OV buvo nepilnaverte?
Pas Jus ov turbūt ivyko 13CD. Nes daretes apie pietus, o vakare galejo buti pikas. Dazniausiai ov diena jau buna blankesnis testas. Tai pas Jus 13CD pikas, 14cd ov, o 15cd 1DPO 👌
Pupsika parašė:
Pas Jus ov turbūt ivyko 13CD. Nes daretes apie pietus, o vakare galejo buti pikas. Dazniausiai ov diena jau buna blankesnis testas. Tai pas Jus 13CD pikas, 14cd ov,…
Aciu uz info!
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai