Pupsika parašė:
Mano kelionę turbūt beveik visos stebėjo 🤭 Nors šventėms išvykome, bet sugalvojau, kad noriu elektronini pasidaryti (norvegiškai parasyta ). Antradieni pasidariau 🥰…
Sveikinu su Kalėdiniu stebuklu❤️
Pupsika parašė:
Mano kelionę turbūt beveik visos stebėjo 🤭 Nors šventėms išvykome, bet sugalvojau, kad noriu elektronini pasidaryti (norvegiškai parasyta ). Antradieni pasidariau 🥰…
Mano-Fėja parašė:
Dėkui 🥰
Svajokle321 parašė:
11 dpo ,balta balta kur dairais😃🎄 na ka keliausim i nauja cikla su nauju ciklu ...🙂
Panasu kad ir as keliausiu i kitus metus, ankstesni seseliai nepasitvirtino 😑
Bt dar nepasiduoda 😁 bet iki mmm dsr 3 dienos tai dar yra laiko tiek kritimui tiek kilimui 🤔
SG123 parašė:
Aš turējau tepliojimų ne į temą, buvo rasti du polypai, po operacijos tepliojimas dingo. Jeigu vienkartinai tai nieko tokio, kitu atveju būtinai pasižiūrėkit uotrag…
Pirma kartą man taip, antra dieną teplioja. Prieš 3 sav buvau tai kaip ir nematė nieko prie ko prikibti galėtu.
mazojiass parašė:
Labas vakaras. Šioks toks klausimėlis, gal kuri susidurė.. Žodžiu 14cd man , skauda kairėje pusėje, vis rudai pateplioja. Galimai ovuliacija, bet ar kažkam buve ,…
Man vieną kartą yra pasirodę kraujo per ovuliacija, bet ten nebuvo tepliojimas, vienkartinis šviežio kraujo pasirodymas. Dabar dažnai kokią 8cd pasirodo KB su ruda spalva, minėjo, jog po operacijos turiu kaip plyšį, pertvarą ar kišenėlę kurioje užsilaiko kraujo ir dėlto gali teplioti, pasirodyti KB su spalva
RauDonoji parašė:
Man vieną kartą yra pasirodę kraujo per ovuliacija, bet ten nebuvo tepliojimas, vienkartinis šviežio kraujo pasirodymas. Dabar dažnai kokią 8cd pasirodo KB su ruda …
Tai gal man ir tada po tos operacijos taip, nes turiu kiaušintakį pašalinta. Nes per tiek metu nėra taip buve. Man po tos operacijos išvis kažkaip išsiderino ov , ciklas pats. Visada būdavo 28d dabar 31-32... Va tai kažkokie patepimai, ov skausmas visisiškai intensyvesnis..
Svajokle321 parašė:
11 dpo ,balta balta kur dairais😃🎄 na ka keliausim i naujus metus ir nauja cikla ...🙂
Mano irgi baltas baltas,išdžiuvusio net nežiūriu,nes tada atsiranda antra juostelė. Dar 6 dienos iki mėnesinių,bet jaučiu,kad nieko šiais metais ir nebesulauksiu jau.
Asturiusave parašė:
Mano irgi baltas baltas,išdžiuvusio net nežiūriu,nes tada atsiranda antra juostelė. Dar 6 dienos iki mėnesinių,bet jaučiu,kad nieko šiais metais ir nebesulauksiu ja…
6 dienos iki mm tai labai daug ir tikrai dideli šansai, kad gali kas pasitvirtinti 😊
Asturiusave parašė:
Mano irgi baltas baltas,išdžiuvusio net nežiūriu,nes tada atsiranda antra juostelė. Dar 6 dienos iki mėnesinių,bet jaučiu,kad nieko šiais metais ir nebesulauksiu ja…
Tikrai dar 6 dienos daug, neskubekit i kita cikla😊
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai