Mile parašė:
Sveikos, šiandien pamačiau dvi juosteles ir dar tokios ryškios😍😍 po trijų metų bandymų, nusivylimų atėjo laiminga diena😍😍
Sveikinu! 😊🥰
Mile parašė:
Sveikos, šiandien pamačiau dvi juosteles ir dar tokios ryškios😍😍 po trijų metų bandymų, nusivylimų atėjo laiminga diena😍😍
Sveikinu! 😊🥰
Labas vakaras. Šioks toks klausimėlis, gal kuri susidurė.. Žodžiu 14cd man , skauda kairėje pusėje, vis rudai pateplioja. Galimai ovuliacija, bet ar kažkam buve ,kad per ovuliacija teptu ? Nes realiai pirma karta man toks dalykas , kad viduri ciklo kažkoks rudas tepimas...
mazojiass parašė:
Labas vakaras. Šioks toks klausimėlis, gal kuri susidurė.. Žodžiu 14cd man , skauda kairėje pusėje, vis rudai pateplioja. Galimai ovuliacija, bet ar kažkam buve ,…
Na kiek domėjausi, tai yra normalu, kad gali but kazkiek kraujo 😊
Pupsika parašė:
Na kiek domėjausi, tai yra normalu, kad gali but kazkiek kraujo 😊
Kaip Jūsų testas? ☺️ stebiu planavimus tyliai ir Jūsų tikrai įsimintiniausias buvo😁
mazojiass parašė:
Labas vakaras. Šioks toks klausimėlis, gal kuri susidurė.. Žodžiu 14cd man , skauda kairėje pusėje, vis rudai pateplioja. Galimai ovuliacija, bet ar kažkam buve ,…
Aš turējau tepliojimų ne į temą, buvo rasti du polypai, po operacijos tepliojimas dingo. Jeigu vienkartinai tai nieko tokio, kitu atveju būtinai pasižiūrėkit uotragarsu bent
Mile parašė:
Sveikinimai🎉
Mamamya parašė:
Kaip Jūsų testas? ☺️ stebiu planavimus tyliai ir Jūsų tikrai įsimintiniausias buvo😁
Mano kelionę turbūt beveik visos stebėjo 🤭 Nors šventėms išvykome, bet sugalvojau, kad noriu elektronini pasidaryti (norvegiškai parasyta ). Antradieni pasidariau 🥰

Pupsika parašė:
Mano kelionę turbūt beveik visos stebėjo 🤭 Nors šventėms išvykome, bet sugalvojau, kad noriu elektronini pasidaryti (norvegiškai parasyta ). Antradieni pasidariau 🥰…
Sveikinu su Kalėdiniu stebuklu❤️
Mano-Fėja parašė:
Sveikinu su Kalėdiniu stebuklu❤️
Dėkui 🥰
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai