BusKaipBus11 parašė:
Per 5 min lyg atrode, kad noretu kazkas listi, nuotraukoj tikriausiai nesimatys
Net pasimečiau, maniau mano testas 😀
BusKaipBus11 parašė:
Per 5 min lyg atrode, kad noretu kazkas listi, nuotraukoj tikriausiai nesimatys
Sandraaa parašė:
Tai pas jus trumpesnis ciklas jei tuo paciu laiku numatomos mmm, o 8 dpo, pas mane 11 dpo 🤔 kazin ar turi itakos ciklo ilgis nt rezultatams, nes daznai sakoma geria…
Mano ciklas nera trumpesnis, jis paprastai gan ilgas, tik mano ov labai velai ivyksta ir yra trumpesne liuteinine faze, del ko galetu nespeti isitvirtinti zirniukas, nors realiai, 11-12dpo turetu buti pakankamai laiko ta padaryti, jei jau butu liuteinine faze apie 10dpo, tai geriau kreiptis i gine, kad ja prailgintu 😊
O siaip pats ciklo ilgis neturi itakos, svarbiausia liuteinine faze(poto kai ivyksta ovuliacija) 🙂
-777- parašė:
Atejo siandienos kraujo atsakymai, treciadieni hcg buvo 130.4, prg 41.71.
Siandien 16 dpo , tai viskas graziai kyla, tai nusiraminau pilnai, nebesidarysiu j…
Tikrai labai puikiai kyla 🥰 Dar karteli sveikinimai
Rožynė parašė:
As nezinau , bet kazka matau 🤣
Tai cia dar kazkas lyg ir mates, poto balta liko 😅
Gvimore parašė:
Nu tikrai kad panasiai atrodo, ne tik popierius panasus, bet ir apsvietimas, o dar zadejau fotkinti ant popieriaus kur vien tik taskeliai, tai tikrai pagalvotumet, kad pavogiau nuotrauka 😂
Asturiusave parašė:
O kodėl šiandien nedarote?![]()
Nesinori nusivilti 😩 plius ta viena diena jau nieko nepakeis.. rytoj darysiu
Sandraaa parašė:
Tai pas jus trumpesnis ciklas jei tuo paciu laiku numatomos mmm, o 8 dpo, pas mane 11 dpo 🤔 kazin ar turi itakos ciklo ilgis nt rezultatams, nes daznai sakoma geria…
Na mano liutinine faze trunka 11-12 dienu kiek domėjausi turetu uztekkti tiek įsitvirtint ,mano seip ciklas is trumpesniu 25-26 dienos ,tai manau vos ne iskart po mm jau reik ov testuotis
LadyBubu parašė:
Jungiuosi prie neigiamų testų komandos 🥹🤭🙏
8dpo , nk nesitikėjau, tiesiog užsukau į drogą ir net nepastebėjau kaip testas įkr…
A va, kas tas juosteles ispirko 🤭 tai mes busim koja kojon 😊 gal abiem stebuklas ivyks 😊
BusKaipBus11 parašė:
Mano ciklas nera trumpesnis, jis paprastai gan ilgas, tik mano ov labai velai ivyksta ir yra trumpesne liuteinine faze, del ko galetu nespeti isitvirtinti zirniukas…
Aciu uz paaiskinima, kazkaip isivaizdavau kad ov ivyksta visad mazdaug 2 sav iki mmm, nes taip ir programeles numato ir man visada idealiai taip sutampa 🤭
BusKaipBus11 parašė:
Mano ciklas nera trumpesnis, jis paprastai gan ilgas, tik mano ov labai velai ivyksta ir yra trumpesne liuteinine faze, del ko galetu nespeti isitvirtinti zirniukas…
O ne, pavogėt neigiama testa
BusKaipBus11 parašė:
A va, kas tas juosteles ispirko 🤭 tai mes busim koja kojon 😊 gal abiem stebuklas ivyks 😊
😃 testų shopaholikės 🤣
Ech kad taip ir būtų 🩷🩷🩷
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai