Rožynė parašė:
Pirma kart suvedu duomes i td grafika ar ne per anksti kiausini dave ar gali jis poto pasislinkti ?
Nesusidūrus su pasislinkimu. Man atitikdavo kiaušinis su dienos paklaida.
Rožynė parašė:
Pirma kart suvedu duomes i td grafika ar ne per anksti kiausini dave ar gali jis poto pasislinkti ?
RauDonoji parašė:
Cia savaitės paklaida 🤣 tik mm pasibaige as darau ov testukus . Paziuresim.
Rožynė parašė:
Cia savaitės paklaida 🤣 tik mm pasibaige as darau ov testukus . Paziuresim.
Matyt dėl temperatūros tokių skirtumų didelių. Man po mm laikosi stabiliai žema, nebūna tokių kritimų ar šuolių, o pas jus kadangi po tokio kritimo pakilo, todėl ir davė kiaušinį. Ištrinkit tą matavimą žemiausią, panaikins kiaušinį.
Asturiusave parašė:
Turėjau paskutinį cc testą,šitas irgi lyg šešėlį išmetė🙄 gal vis tik ne kokia jų partija
Man nesimato
Asturiusave parašė:
Turėjau paskutinį cc testą,šitas irgi lyg šešėlį išmetė🙄 gal vis tik ne kokia jų partija
Man ir per foto nesimato cia seselio
Sveikos, man 11 dpo, ryte pasidariau testuka, vel lyg nieko lyg seselis, nenori man roziniu spalvu duot nei vienas 😅 kadangi su dukra visai dienai islekem i konkursa tai valanda anksciau nei iprastai keliaus, bt buvo vel pakritusiu po vakar grazaus suolio tai nezinau kiek tikras kritimas kiek kitas laikas pagadino 😁 zodziu laukiu is naujo rytojaus nes tai ir nepaaiskejo, na ryt 12 dpo gal bus lemiama 😄 siaip tas pilvo stiprus maudimas apsiramino, bet uzeina karscio bangos ir siokio tokio pykinimo epizodai, bet diena intensyvi, tai sunku atskirti kas nuo ko 🙂

Sandraaa parašė:
Sveikos, man 11 dpo, ryte pasidariau testuka, vel lyg nieko lyg seselis, nenori man roziniu spalvu duot nei vienas 😅 kadangi su dukra visai dienai islekem i konkurs…
Aš tai sergu 😀 prie didelio nori visus simtomus prie nėštumo pritemčiau
Gvimore parašė:
Aš tai sergu 😀 prie didelio nori visus simtomus prie nėštumo pritemčiau![]()
As visa kitus savo pojucius galeciau ignoruoti, bet tas pilvo maudimas dvi pries tai buvusias dienas kokio neatsimenu kada buciau turejus jau labai kitoks🫢
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai