Rouzė parašė:
Bet kaip neįtikėtina, kad visos dar laikomės, kažkuriai lyg bubo terminas balandžio gale?
Man terminas tik gegužės 28 d., tai dar neplanuoju gimdyti
Rouzė parašė:
Bet kaip neįtikėtina, kad visos dar laikomės, kažkuriai lyg bubo terminas balandžio gale?
Man terminas tik gegužės 28 d., tai dar neplanuoju gimdyti
RitaN parašė:
Man terminas tik gegužės 28 d., tai dar neplanuoju gimdyti![]()
Mano 05.24, bet labai noriu gimdyti jau gegužės viduryje. 🌸 buvau prieš 2 sav., pas akušerę, tai sakė vandenų norma, kaklelis ilgas, dar tikrai negimdai. 😅 tai dabar eisiu 37+5, sakė ateit nemokamai patikrai, pažiūrės tą patį, pamasažuos kaklelį ir taip kas savaitę. Gal greičiau išjudins🥰🥰
ErikutesSar parašė:
Man vakar pasišalino gleivių kamštis,jau šendien kitaip jaučiuosi nugara skauda bet šeip viskas gerai..😅
Wow, sveikinimai ! Taip iš karto visas pasišalino? Net neįsivaizduoju kaip tas atrodo, man nebuvo pasirodęs su kitais nėštumais..
RitaN parašė:
Man terminas tik gegužės 28 d., tai dar neplanuoju gimdyti![]()
Mano pirmojo terminas buvo lapkričio 13, rugsėjo 7 jau buvau ligoninėn paguldyta ir spalio7 gimdymas. Žinoma, linkiu kuo sklandžiausiai išnešioti, tik dalinuosi man įstrigusia žaizdele, kad niekad nežinai kaip bus. Aš iš tų, kur labai pasiplanuot viską mėgstu, susikurt savo viziją, viskas tik pozityviai, net neprisileist kitų minčių-scenarijų buvau auginta, ir paskui kai viskas virto aukštyn kojom, tai gal ne kiek pati situacija gąsdino, bet tas negalėjimas patikėti, kad negi galvojant tik pozityviai gali nutikti kažkas kitaip😅. Naivuolė buvau😀 tai dabar mane ramina skaitomos gimdymų istorijos, kur susipažįstu su įvairiais galimais scenarijais, matau, kaip kitos ištveria, reaguoja, ir tada atrodo nebe taip baisu, jei ir man kažkas tokio būtų.
Sveikos 😉 vakar buvau pas akušerę, lygiai 38sav, tai pasakė, kad nebereikės ateiti, tik 05.05 paskambinti jei nebūsiu pagimdžius išrašys siuntimą į stacionarą, terminas 05.06, keistas jausmas aplankė, niekur nepabėgsiu pabaiga čia pat 😃😳 vaikelis aukštai, nenusileidęs, šonkaulius spaudžia, tai kaip su tuo nusileidimu būna? 🤔 Ar visad nusileidžia... Pradėjau ir aš nuo 37sav po 6 datules į dieną, liftu namie nebesinaudoti 😃 viskas kaip ir gerai, labai nesiskundžiu, tik sunkiai miegasi, tirpsta šonai, neįsitaisau, rūgštingumas kamuoja.
Rouzė parašė:
Man kai ėmė streptokoko mėginį tuopačiu pratikrino. Sakė oj dar gali ramiai vaikščiot daug liko. Viskas aukštai. Tik vat naujas nepatogumas atsirado,paruošiamieji pradėjo vakarais kankint. Vakar gana ilgai užtruko galvojau teks varyt į ligonine,bet dėja kogero iki galo ištempsiu.
Rouzė parašė:
Wow, sveikinimai ! Taip iš karto visas pasišalino? Net neįsivaizduoju kaip tas atrodo, man nebuvo pasirodęs su kitais nėštumais..
Kaip čia gražiau išsireiškus tokios tirštos gleivės kažkas panašaus į nepilnai sustingusia žele su priemaišom raudonos arba rudos spalvos,kitom gal išvis be priemaišų būna. Man tik su pirmu ėjo laukan ir iškart po pasišalinimo sarėmiai prasidėjo,bet kamščio pasišalinimas dar nerodiklis gimdymui visaip būna kad tik po mėn teprasideda gimdymas.
Ellada parašė:
Sveikos 😉 vakar buvau pas akušerę, lygiai 38sav, tai pasakė, kad nebereikės ateiti, tik 05.05 paskambinti jei nebūsiu pagimdžius išrašys siuntimą į stacionarą, term…
Gali būti jūsu atvieju,kad nusileis tik prieš gimdymą. Nieko baisaus. O su rėmeniu ir aš draugauju nežinau ko griebtis. Ramina mintis,kad kai pagimdysiu nebebus daugybės nepatogumų kas liečia organizmą.
Rouzė parašė:
Mano pirmojo terminas buvo lapkričio 13, rugsėjo 7 jau buvau ligoninėn paguldyta ir spalio7 gimdymas. Žinoma, linkiu kuo sklandžiausiai išnešioti, tik dalinuosi man…
Na dažniausiai vaikučiai renkasi kada jiem ateit. Aš irgi vis sakau na ir sugalvojai tokį mėnesį gimt kai tavo broliam visokia veikla mokykloj prasideda. Viena diena viresnėlis klausia manęs kada gimdysi. Mano atsakymas,galiu tik pasakyt,kad gegužės mėnesį,o dienos pasakyt tiesiog negaliu,nes jūs visi lendat lauk kada užsimanę.🙉🙈🙊😅
Beje pas mane atsirado toks keistas jausmas viską mest lauk kas nereikalinga ir mažint daiktų, viska valyt, grandyt kiek sveikata ir nuotaika leidžia. Ar čia pas mane viena tokia bizabrazija.
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai