2026.04.22 23:15 (prieš 1 sav.)
Kaia parašė:
Aš vakar nusipirkau datulių ir irgi pradėjau valgyti, tik man sunku tik 6 suvalgyt :)) Dar aviečių arbatą reik pradėti gerti.
Tik 6? 😅 man sunku net 6 😃
Aš saldumynų mėgėja, bet man per saldu, nors kelis kartus perplaunu, dar pamirkau šiltame vandenyje. Na bet nėra jau taip ir blogai. Svarbu kad padėtų kad ir minimaliai 😅
Rouzė parašė:
Dabar tikrai nežinau, manau, pirmi, kuriuos youtubej išmeta inducing labour with acupressure, dabar jau bus ir daugiau prikelta. Pamenu, jau buvo 10d po termino ir …
Wow, tai čia visas kompleksas natūraliu "skatinamųjų" 👌 smagu kad taip suveikė. Man dabar dėl to ir baisu šiek tiek, kad net per paskaitas, kursus apie gimdymą yra kalbama, kad jau nuo 36-37 savaičių galima / reiktų pradėti atlikinėti kai kuriuos ritualus, tokius kaip aviečių lapų arbata, datulės, laipioti šaligatviu ir panašiai. Anksčiau kaip tik tai darydavo visos, kai jau norėdavo gimdyti beveik "čia ir dabar 😊
Aš irgi su pirmagimiu atlikinėjau ritualus rimtus 😀 diena prieš labai daug laipiojau laiptais, valgiau ananasą, langus valiau, aviečių arbata gėriau, generalinė tvarka namie atlikinėjau, myliuką darėm, vonioj maudžiausi ir ant rytojaus pietų prasidėjo veikla. Nuvykus i vieta, su reguliariais sąrėmiais, dar be skausmo bet kas 7 min (apie 1,5 val nuo pirmojo pradžios) jau buvo 3 cm. atsivėręs. Tikiuosi, kad šį sykį irgi viskas gan greit bus. Tik tiek, kad pirmasis gimdymas vistik užsibaigė cp, dėl sėdinčio princo 😊