Leila36 parašė:
Vit D, gelezi irgi turi FH pro
Per mažai. Geležį man sulašini.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįLeila36 parašė:
Vit D, gelezi irgi turi FH pro
Per mažai. Geležį man sulašini.
Leila36 parašė:
Gal jus turit kokiu problemu su miegu?
Nes as pradejau gert FH pro, tai nervuoja mane tas melatoninas, isgeriu pvz 22val …
Neturiu jokių. Taip irgi labai migdė ir anksti eidavau miegoti. Bet aš išmuegodavau iki ryto. Kažką jis ten duoda gero, todėl B skiria.
GiedreG parašė:
Laba man bus matyt zapadlo ant svenciu..wc jau gerokai kraujo pasirode..o geriu prg..kaip cia taip nesuprantu..iki mm dar toli, iki prg gerimo pabaifos tuo labiau i…
O tai kuri jum cd gaunasi ir ka geriat?
Dreamland parašė:
O tai kuri jum cd gaunasi ir ka geriat?
15 cd paskirta prg geriu 2 kart dienoj nuo 3 ciklo dienos 30 dienu tureciau gerti..
FoxLady parašė:
Aciu uz pasidalinima!
Kaip sunku susitvarkyti mityba, is kur paimti tos valios. Atrodo tik pradedu steng…
Tai yra tikrai sudėtinga ir jeigu ne organizmo reakcija, nemanau, kad surasčiau valios atsisakyti glitimo ir pieno
vis neaiškūs viso žarnyno skausmai, maudimai, rytinis pykinimas, viduriavimas, drebulys, silpnumas - taip tesęsi kelias savaites iki kol atsisakiau.
Ocean Ni parašė:
Labai sveikinu! O sakykit, kodel kukuruzai blogai? Nes juose kaip supratu nera glitimo.
Ačiū
Šitą išsitraukiau iš mano minėtos knygos - dėl įvykusių augalų modifikacijų, žarnynas gali tapti pralaidus vartojant tuos keturius arba kaikuriuos iš minėtų produktų. Pvz.: man aiški situacija su glitimu, bet sužinojau, kad mane kaikurie sojos turintys produktai įjautrina - jeigu sojos pagrindo tam tikra augalinį proteiną vartoju ilgiau negu 2-3 dienas iš eilės - visada prasideda viduriavimas. Tą padėjo identifikuoti dienoraščio vedimas, nes kitaip vargu ar susiečiau pokyčius su proteino kokteilu.
Mango1 parašė:
Nuostabi istorijaar galėčiau paklausti, koks jūsų amžius ir amh?
Dėkui, IVF metu ir dabar 35, o Balandį AMH buvo 3,24 µg/L (norma: 35-39 m. 0,11-6,72). Tuo metu taisiau Vit D nepakankamumą ir gal kelios savaitės kaip Omega3 vartojau. Jokios sėklų rotacijos, oksidacinio streso mažinimo ir žarnyno taisymo nepraktikavau.
Wagamama parašė:
Labai labai sveikinu! 🫶
Džiaugiasi širdis matydama tikrą pvz., kiek mitybos pagalba galima daug pakeisti :…
Taip, būtent GMO neigiamai paveikia žarnyną->imuninę (ne visų, bet tai jau tampa tyli epidemija funkcinėje medicinoje). Kiaušinių atsisakiau 2025 pradžioje (2025 Sausis: baltymas stipriai netoleruojamas, trynys - vidutiniškai; dabar atlikti netoleravimo testai rodo tik lengvai netoleruojamą kiaušo baltymą). Kiaušinius vartoju tik kai nėra kitos išeities - sudedamoji dalis kažkokio patiekalo, arba kai tai vienintelis, kurį galiu valgyti visame menu, pvz.: viešbučiuose (English breakfast). Mėsą palikau. Išbraukiau pusgaminius. Riboju jautieną. Palikau 'baltą' mėsą. Perkant vištieną - imu tik LT ir be antibiotikų (hormonai vištoms yra uždrausti EU, BET - neoficialūs/nepatvirtinti šaltiniai patarė tik AB Vln Paukštyno pirkti norint apsisaugoti nuo potencialios hormonų dozės mėsoje). Drąsiai valgau jautį, kai žinau, kad mėsa yra ūkininko, kurio galvijai ganosi lauke (retas atvejis).
Florencia parašė:
sveikos, linkiu visoms stebuklų✨✨✨
norėjau paklausti kiek papildomai sumokėjote už icsi kompensuojamame ivf?
Nw su vaistais po punkcijos 1500(
Florencia parašė:
sveikos, linkiu visoms stebuklų✨✨✨
norėjau paklausti kiek papildomai sumokėjote už icsi kompensuojamame ivf?
Sveikos, gal kuri nors patyrusi patartų. Šiandien 12 blastuko patalpinimo diena. Jau trečia diena rytais švelniai pakraujuoja. Nėra krešulių, bet šviesiai raudonai tarsi kažkas po nakties išbėga. HCG darytas prieš 2 dienas rodė "ant plauko" rezultatą - 44. Gal reiktų nutraukti kraują skystinančius? Vartoju aspiriną, estrofem ir leidžiamus Inhixa. Pirmas IVF, daug baimės
Gydytojai nedirba, pasikonsuktuoti negaliu.
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai