Orphean parašė:
Neišgyveno nei vienas embrionas pas mane iki 5 dienų :/
Smūgis prieš kalėdas..
Kaip gaila...viltys jau i ikelta tada 🤗..
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįOrphean parašė:
Neišgyveno nei vienas embrionas pas mane iki 5 dienų :/
Smūgis prieš kalėdas..
Kaip gaila...viltys jau i ikelta tada 🤗..
Inanana parašė:
Puikus. Mano buvo 4/4 tai nebuvo implantacijos. O 3/4 tai turime vaikanors 3/4 kaip geras ar vidutinis skaitosi. Tai lauksime is jusu ziniu. Kada hcg?
Parašė datą 12.31
Vistiek labai liūdna, sunkus jausmas krutinėj, laukiu kada namo grįšiu iš darbo, kad galėčiau paverkti 😭
Įkėlimui dar naudojom tą terpę, kur padeda impalntacijai. Duok Dieve suveiktų
Orphean parašė:
Parašė datą 12.31![]()
Vistiek labai liūdna, sunkus jausmas krutinėj, laukiu kada namo grįšiu iš darbo, k…
O kiek jums metu? Ir priiminkite pas ka lankotes?
Inanana parašė:
O kiek jums metu? Ir priiminkite pas ka lankotes?
32 metai, pas A Santarose.
Prieš kitą ivf laikysimės sveikesnio gyvenimo būdo su vyru, kad ateitume švaručiai.
Gal rūkymas man pakišo koją, rūkiau iqosą ilgą laiką. Alko tai nevartojau, dar maistą prisižiūrėt reik..
Orphean parašė:
32 metai, pas A Santarose.
Prieš kitą ivf laikysimės sveikesnio gyvenimo būdo su vyru, kad ateitume švaručiai…
Gal ir neprireiks naujo IVF, o jei prireiktu tai tikrai rekomenduociau Iqosa nustumti su visam i sona
Vasara93 parašė:
Gal ir neprireiks naujo IVF, o jei prireiktu tai tikrai rekomenduociau Iqosa nustumti su visam i sona![]()
Dar nesulaukėt hcg atsakymo?
Sirdute377 parašė:
Dar nesulaukėt hcg atsakymo?
Dar ne, tikriausiai ryt tik sulauksiu. Bet ryt leksiu dar i priimamaji, pasakysiu, kad skauda sona, kad esu turejus nevietoje pastojinu, tai turetu priimti, patikrinti ir hcg padaryti ir rezultatus per kelias valandas pasakyti (bent jau taip istikruju budavo su pries tai esanciais nevietoje), norisi bent siektiek aiskumo ant svenciu - ar kazkas linksta i geraja puse, ar i bloga
Isvis gailiuos, kad prasidejau cia UK su seimiste, man paskambino ir pasake, kad gydytojas nori su manim aptarti mano pirmojo hcg rezultatus, sakau gerai, tai vizitas paskirtas 15 Sausio 🤭😀😀😀
Tikrai nemaniau, kad tokie cirkai bus, buciau zinojus, buciau parskrindus i Lietuva del kraujo
Vasara93 parašė:
Dar ne, tikriausiai ryt tik sulauksiu. Bet ryt leksiu dar i priimamaji, pasakysiu, kad skauda sona, kad esu turejus nevietoje pastojinu, tai turetu priimti, patikri…
Labai jus suprantu, tikras durnynas.... Kai aš ėjau aptarti kraujo rezultatų pirma karta, tai gydytojas kalbėjas tel net akių nepakėlė, pasakė viskas ok, ir tik tada man atspausdino atsakymus, nors jo nuomone man visai nebuvo svarbi, siunčiau iš karto koordinatorei.
Linkiu Kalėdinio stebuklo, ir daug kantrybės🤗
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai