Pienės_pūkas parašė:
Fh pro jau turi jo, tai pridėkite dar, kad būtų 600..
Dar D, geležis, omega.
Vit D, gelezi irgi turi FH pro
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįPienės_pūkas parašė:
Fh pro jau turi jo, tai pridėkite dar, kad būtų 600..
Dar D, geležis, omega.
Vit D, gelezi irgi turi FH pro
Pienės_pūkas parašė:
Melatonino man liepė gerti prieš stimuliaciją. Išrašė receptą net.
Gal jus turit kokiu problemu su miegu?
Nes as pradejau gert FH pro, tai nervuoja mane tas melatoninas, isgeriu pvz 22val ir nuluztu iskart. Bet tada atsikeliu nakti, kokia 3-4 h ir negaliu uzmigt. Niekada neturejau problemu su miegu, o dabar tokios nesamones, nesuprantu kam jo reikia, ar gal man isvis netinka melatoninas 🤷♀️
Ocean Ni parašė:
Labai sveikinu! O sakykit, kodel kukuruzai blogai? Nes juose kaip supratu nera glitimo.
Kukurūzai yra GMO, visi, ekologiški ar ne. Vaisingumo kontekste ir šiaip prie autoimuninių, neurologinių ar dar kokių rimtesnių ligų jų reiktų atsisakyti. Sukelia uždegimą. Citrinos rūgštis, dedama daug kur, taip pat yra kukurūzų produktas, visai ne citrinų, kaip atrodo pagal pavadinimą. Gliukozės sirupas irgi. Reikia labai skaityti etiketes. Kol nebuvo gmo, buvo sveikas maistas
o dabar rasti ne gmo neįmanoma, net jei rašo, kad ne gmo, tikėtina bus gmo. Sojos produktai taip pat
Pabandom parašė:
Ilgai svarsčiau rašyti ar ne, gal dar palaukti, nes viskas taip anksti ir bet kurią akimirką gali pasikeisti, tačiau mane įkvepė vienos narės pasidalinimas imuninio…
Labai labai sveikinu! 🫶
Džiaugiasi širdis matydama tikrą pvz., kiek mitybos pagalba galima daug pakeisti
Ir tuo pačiu pavydžiu visoms, kurių pastangų pakanka rezultatui pasiekti... mano vyreliui be šansų pasikeisti mitybą, jam motyvacijos užtenka lygiai 1 dienai po šokiruojančių spermogramos rezultatų, ir tai tik pakalbėjimui apie tai, kaip jis stengsis...
O kiaušinius palikote mityboje? Mėsą?
Leila36 parašė:
Gal jus turit kokiu problemu su miegu?
Nes as pradejau gert FH pro, tai nervuoja mane tas melatoninas, isgeriu pvz 22val …
Man lygiai tas pats, tik as 2 pabundu ir iki 4 labas rytas😁
Mečiau tą melatonina į šoną, geriu prieš miegą magnio bisglicinata, o dėl ramumo kartais pridedu gudobele.
Sveikos. Esu po 3 fet. Esu po išgydyto endometrito ir dėl NK vartoju prednizoloną. Šiandien 5 para po perkėlimo. Kaip ir ankstesnius du kartus,taip ir dabar naudoju crinone. Bet šį kartą kažkaip kažkas kitaip,nes atsirado kažkokių išskyrų(skaidrių) daug ir rudų priemaišų. Apatinius tenka dažnai keisti. Čia normalu? Nejau čia nuo crinone gelio taip?
Vasara93 parašė:
Kaip greit atsirado, taip greit ir dingo. Prabuvau puse dienos ligonineje, bet bent jau atsakymus gavau, siandien hcg tik 19, gavau ir 18d progesterono atsakyma - 7…
Labai gaila 🥺 🫂 Tu tiek daug darai, turi viena diena pasisekti, visas chatas tave palaikom ir laukiam sekmingo rezultato ❤️
Dreamland parašė:
Uzjauciu... o prg tikrai mazas
Matau ir tu su pilvuku pagaliau, kaip smagu, sveikinimai 🥰 Taip pat teko praeiti ivf kelia?
Nenytė parašė:
Sveikos. Esu po 3 fet. Esu po išgydyto endometrito ir dėl NK vartoju prednizoloną. Šiandien 5 para po perkėlimo. Kaip ir ankstesnius du kartus,taip ir dabar naudoju…
Mhm gal koks implantacinis kraujavimas?
Ragdoll parašė:
Labai gaila 🥺 🫂 Tu tiek daug darai, turi viena diena pasisekti, visas chatas tave palaikom ir laukiam sekmingo rezultato ❤️
Pries iseinant buvau sakius, kad kai pasiseks - pasiprasysiu pas jus atgal, bent jau trumpam, bet dar matau teks palaukti 😔 aciu jums uz palaikyma! 🙏❤️
Ragdoll parašė:
Taip pagaliau ir pas mane gyventojas ❤️ aciu! Taip po ivf
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai